Halit sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Sorunlu Seat Leon 1.5 TSİ Sos Arızası

13 Şubat 2024 02:04

2021 model Seat Leon 1.5 TSİ manuel araç sahibiyim. Bilindiği üzere bu araçlar sos arızası vermektedir. Geçen yaz aracımı Van da yetkili servise götürdüm. Fakat garantisinin henüz bittiğini ve değişimin ücretli olacağını söylediler. Tabi ücret talep edildiği için yaptırmadım. Söz konusu arızanın bir çok araçta olduğu biliniyor. Kullanıcı hatası olmadığı aşikardır. Sorunun fabrika çıkışından itibaren mevcut olduğu bellidir. Aracı ilk aldığımda birkaç kez hoparlörün taktuk sesiyle beraber sos hatası veriyordu. Bu durum araç ilk çalıştıktan bazen 10 dakika, bazen 1 saat sonra bazende hemen oluveriyor. Ben herhalde sokak aralarında şebeke kesiliyordu da böyle oluyor zannediyordum ama forumlarda bir çok kişi bundan şikayet ettiğini görünce farkına vardım. Söz konusu arızanın ücretsiz olarak giderilmesi gerekmektedir. Bu hususta gerekli onarımların ücretsiz olarak yapılmasını talep ediyorum. Aslında bu hatanın farkındalar ve kendilerinin hatalı araçları servise çağırması beklenirdi. Ben neden haklı olduğum halde tamir dileniyorum ki anlayamadım!

profile profile

Gökhan
Gökhan

Aynı arıza bndede var servis 16 bin ücret istedi modül değişimi için çözüm bulan oldu mu acaba

Lütfullah

Merhaba bende de benzer problem var çözüm bulabildiniz mi

Lütfullah

Hocam ben işi en azından bir de hukuki sürece taşımayı düşünüyorum dava açarsam süreci bilmiyorum ama toplu bir şekilde hareket edilirse belki bir şey olabilir

Halit

Hayır hiç dönüş yapmadılar. Eğer cevap verilmezse aracın yan tarafına Seat arızalı araç satıyor diye yazı yazıp sokakları gezerim.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Seat Leon Araç Yetkili Servis Fiyaskosu

Engin
06 Aralık 2023 12:38
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Seat Leon “sos” Arızası

Erdal
03 Haziran 2024 21:38
Seat Leon “sos” Arızası
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Seat 2021 Leon Aracımda 2.000 Km'de Başlayan Balata Sesi

Alperen