Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Seat Leon “sos” Arızası

Seat Leon “sos” Arızası
Erdal
03 Haziran 2024 21:38

15.05.2024 günü, 16.500 km'de hatasız 2021 model Seat Leon 1.0 TSI Style Plus otomatik aracımı 2. el olarak satın aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra SOS arızası vermeye başladı. 03.06.2024 tarihinde aracımı yaptırmak amacıyla Ankara Doğuş Otomotiv yetkili servisine götürdüm. Burada aracımın garantisi bittiği için ücret karşılığında atılacak olan yazılım ile düzelebileceği söylenerek yazılım atılmaya çalışıldı. Ancak modül bozuk olduğu gerekçesiyle yazılım yüklenemedi. Bunun üzerine, gayet yüksek meblağ olan 33.285 TL ücretin yatırmam durumunda Almanya’dan modül sipariş edilerek takılacağı söylenmesi üzerine modül ücretini yatırmadan servisten ayrıldım. Ardından yaptığım araştırmada, SOS arızasının Seat Leon'larda üretim hatası ve kronik olduğunu, kullanım hatası olmadığını öğrendim. Bu arızanın kullanım hatası olmadığı ve sorunun fabrika çıkışından itibaren mevcut olduğu belliyken, neredeyse sıfır konumunda olan ve şu an itibarıyla da 17.000 km'de olan aracım için benden ücret talep edilmesini doğru bulmuyorum. Bu nedenle, söz konusu arızanın ücretsiz olarak giderilmesini talep ediyorum.

Oğuz
Oğuz

Aynısı bende var kırmızı yanıyor gittim ve sos yanıyor diyorlar eeee dedim ücret yok öyle bir şey ozman kapatın gitsin dakika başı sos arzası var demesin den bıktım

Lütfullah
Lütfullah

Merhaba erdal bey bende de benzer sorun var çözüm bulabildiniz mi

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Seat Leon MK4 2021 1.5 TSİ Act Fr 130HP Sos Arızası

Muhammed
21 Şubat 2024 18:16
Seat Leon MK4 2021 1.5 TSİ Act Fr 130HP Sos Arızası
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Olmayan Araç Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Oğuzhan
02 Kasım 2024 17:02
Garantisi Olmayan Araç Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Sorunlu Seat Leon 1.5 TSİ Sos Arızası

Halit