İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Sanica Kombi Yedek Parça (sol Blok)

21 Şubat 2024 11:03

Yaklaşık bir yıl önce Sanica markalı kombi satın aldım. Bu cihaz bir ay önce arızalandı. Yetkili servisi aradığımda 'Sol blok değişecek' dediler ve fabrikadan bir ay önce parça talep edilmesine rağmen bu yedek parça hâlâ gelmedi. Fabrika telefon numarasını aradığımda en az yirmi otuz dakika bekletmeden telefonu açmıyorlar. Açtıklarında ise sorunu anlatıyorum fakat çözüm sunmuyorlar, 'Yarın kargoya veririz' diyorlar ve oyalıyorlar. Bir haftadır bir irsaliye kesip kargoya vermediler. Kış ortasında bizi çaresiz bıraktılar.

21 Şubat 2024 13:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba İhsan Bey, Öncelikle yaşadığınız durum ile alakalı çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz çözüme kavuşması adına müşteri hizmetleri birimimize iletilmiştir. Bizimle ayrıca iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Sanica.

22 Şubat 2024 12:18

Yedek parça (sol blok) kargoya verildimi lütfen ona cevap veriniz

23 Şubat 2024 16:27

Bugün 8. Gün yedek parçayı (sol blok) irsaliye kesip kargoya vereceğiz diyorlar ama bir türlü irsaliye kesip kargo yapmıyorlar Müşteri hizmetleri hep atlatıyor yalan söylüyor Tüketici Hakem Heyeti ve Mahkeme den başka bir yol bırakmıyorlar

29 Haziran 2024 15:35
Hasan sonucu yetersiz buldu

Sanica Kombi Servis İletişim Sorunu: Ulaşılmaz Hizmet

10 Aralık 2024 12:17

Sanica Kombi Kurulum, Servis Hizmeti

04 Aralık 2023 12:27
Murat sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 15:57
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 13:17
Sanica Servis Bir Dedikleri Diğerini Tutmuyor