Samsung Telefon Sipariş Hazırlanıyor Görünüyor Hala

09 Ağustos 2023 09:22

shop.samsung.com üzerinden 1 Ağustos 2023-22:24 tarihinde Galaxy watch 6 Classic (bluetooth, 43mm) ürün için sipariş verdim. Sipariş verirken açıklama kısmında söz konusu ürün piyasaya yeni sürüleceği için dağıtıma 4 Ağustos 2023 tarihinde başlanacağı yazıyordu. Dün Samsung müşteri temsilcisiyle yaptığım yazışmada 4 Ağustos tarihi de sayılacak şekilde 4 ağustostan başlayarak en geç 3 iş günü içerisinde ürünün kargoya verileceğini bildirdiler.
Bugün 9 Ağustos itibariyle 3 iş günü sona erdi. Hala sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor shop.samsung.com sitesinde. Eşime doğum günü hediyesi olarak almıştım. Hediyem eşimin doğum gününe yetişememiş oldu.

09 Ağustos 2023 10:17 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Hasan
Hasan
13 Eylül 2023 13:55

Karşılaştığım problem çözüldü. Samsung Türkiye'ye iyi çalışmalar dilerim.

İbrahim
İbrahim

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, ne takas desteğinden yatması gereken para yatmadı ne de 10 gündür aldığım saat gönderilmedi.

Yalçın
Yalçın

Hocam amazonda aynı saat kordonsuz 500 TL indirimle hemen gönderim yapıyorlar istersen oraya bak iptal edip. Kordonları 240 TL falan kafana yatarsa öyle değerlendir derim. Bunlar müşteri kaybetsin bu şekilde.

Hakan sonuçtan çok memnun

11 Ağustos 2023 13:54
"Samsung markası ve ürünleri çok güzel. Hediye için teşekkürler. Sonraki iyi gelişmiş sipariş-ön sipariş, stok sistemli, hızlı kargolu güzel mutlu alışverişlere. Teşekkürler Samsung =)"

09 Ağustos 2023 16:07

31 Temmuz 2024 11:48