Mustafa sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Samsung Z Flip 4 200.000 Katlama Garantisi Nerede? 500 Kez Olmadı Daha

30 Mayıs 2023 12:35
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Cidden Samsung ailesine çok teşekkürler sorun çıktığı andan itibaren asla habersiz bırakmadılar ve bugün ekran kasa batarya komple ücretsiz değişim sağlandı parayla olsa 12.500 garantiden ücretsiz yapıldı sattığı ürünün arkasında durduğu için teşekkürler Samsung z Flip 5 i ilk alan ben olacağım söz.”

Samsung z Flip 4 cihazımın siyah ön ekran çerçevesi hiçbir darbe yahut diş etkene maruz kalmadan telefonu açıp kapatırken katlama sırasında kırılmıştır. Görsel ve yazılı başında ve reklamlarda 200.000 kez ve 5 yıl garanti kapsamında diyerek katlama garantisi reklamı yapılıyor fakat telefonu aldığımızdan bu yana 500 kez dahi katlamadan telefonun çerçevesinin bu hale gelmesi kabul edilemez bir durumdur. Samsung Galaxy z Flip 4 cihazımın çerçevesinin garanti kapsamında değişimini ek resimde görselleriyle gönderip kurumunuzdan talep ediyorum. Aksı halde yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımızı bildiririz.

30 Mayıs 2023 12:52 (Şikayetten 17 dakika sonra)

19 Haziran 2023 07:55

Yurt dışından bugün döndüm cihazı bugün yetkili servise vereceğiz bu arada çerçevesi sol tarafı da kırıldı sağ tarafı kırıktı şimdi de sol tarafı kırıldı üretim hatası vb. Olduğu besbelli 15 gün olmadan çerçevenin sol tarafı da kırıldı mıknatıs yerlerinden telefonu açıp kapatırken oluyor bunlar doğal kullanımda yani garanti kapsamında çerçevesinin değişmesini aksi halde yasal haklarımı kullanacağımı kurumunuza bildiririm.

22 Haziran 2023 22:46

Sezin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Z Flip 4: Servis Sorunları Ve Garanti Çelişkileri

08 Şubat 2025 12:09

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün Katlanma Sorunu

26 Eylül 2025 16:15
Ediz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Z Flip 4'te Kronik Katlanma Sorunu

25 Şubat 2025 18:22

Samsung Flip 5 Ekranı Tekrar Arızalandı Kronik Sorun Mu

15 Eylül 2025 14:01
Samsung Flip 5 Ekranı Tekrar Arızalandı Kronik Sorun Mu
Kadir sonuçtan çok memnun

29 Nisan 2024 15:31
"Samsung beni yanılttı oysaki tamir yapılmaz bana yeterince yardımcı olunmaz düşüncesindeydim benim ön yargımı param parça eden Samsung'a minnettarım Teşekkürler Samsung İyi ki varsın"