Samsung Telefon Samsung Akıllı Saat Pişmanlığı

Samsung Telefon Samsung Akıllı Saat Pişmanlığı
09 Haziran 2024 16:42

2 ay önce 11.04.2023 tarihinse Samsung Galaxy watch 6 aldım. 1 hafta kullandıktan sonra sürekli bağlantı kesildi uyarısı vermeye başladı. Servise yolladım ama hiçbir sorun yok dendi ve yazılım atılıp yollandı. Ama şimdi tekrar aynı sorun oluştu. Hala cihazda bir problem olmadığını iddia etmeyin diye video kaydı aldım. Hiçbir şekilde tamir istemiyorum para iadesi de istemiyorum bana sorunsuz olan yeni ürünü ulaştırın.,

11 Haziran 2024 09:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

23 Temmuz 2024 11:17

Dalga geçer gibi müşteri hizmetleri beni arayıp buradaki görüntüleri mail olarak istedi bende mail attım. 2 gün sonra tekrar arayıp saati yollamamı ve gerekenin yapılacağını söylediler. 4 temmuzda Teknosa'ya teslim ettim bugün 23 Temmuz hala saat serviste ve bana arıza olmadığını söylüyorlar. Demek ki ya bu görüntüler montaj ya da Samsung ürünün arkasında duramıyor. Bir daha bu marka şey alırsam beni s... Ler

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 18:57
Samsung Galaxy Watch5 (44MM) (gümüş) Kusurlu Üretim
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch 6 Uyumsuzluk Sorunları

08 Ekim 2024 22:57
Samsung Galaxy Watch 6 Uyumsuzluk Sorunları
Betül sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 12:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch 6'da Sürekli Bağlantı Kopması Ve Servisten Çözüm Alınamaması

23 Temmuz 2025 18:03