Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung A 54 Görüntülü Konuşma Problemi

19 Mayıs 2024 17:00

Beş ay önce Samsung A54 telefon aldım ve hayatımda yaptığım en büyük hata diyebilirim. Problem, WhatsApp görüntülü görüşmede karşı tarafın sesini inanılmaz kesiyor; mümkünatı yok, karşı tarafı anlamıyorsunuz. Acaba hattımdan mı diye düşündüm ve operatörümü arayarak hatla ilgili ayarları yaptırdım. Sıkıntı devam etti. Bu sefer SIM kartımı çıkarıp eşimin, annemin ve abimin hattını takarak denedim, olmadı. Daha sonra Samsung'u aradım, uzaktan bağlanıp test yaptılar ve güncelleme yolladılar. Yine bir sonuç alamadım, sonra servise götürdüm. Bir hafta sonra telefonu geri aldım ama sorun hala devam ediyordu. Bu sefer sıkıntıyı videolu şekilde garantiye sundum ve bir hafta sonra telefonu geri aldığımda ana kartın değiştiğini söylediler. 18.05.2024 tarihinde servisten aldım ve ilk işim hemen görüntülü görüşmek oldu. Fakat sorunun artarak devam ettiğini gördüm ve bu nedenle aşağıda göreceğiniz iki adet video çekip gönderdim ki mağduriyetimi anlayın. Samsung'a olan güvenimi kaybetmek üzereyim, çok mağdurum ve üçüncü kez servise vereceğim, 20.05.2024 Pazartesi günü artık elimdeki cihazı kesinlikle kabul etmiyorum. Ya aynı modelin yenisini ya da ücretimi Samsung'dan talep edeceğim. Veya aynısını kapalı kutuda bile verecek olsalar dahi aynı sıkıntıyı yaşarım korkusuyla bir üst modeli olan A55'i isteyeceğim. Beş aylık mağduriyetimin hesabını kim verecek? Çok soğudum bu arıza yüzünden, artık gereğinin yapılmasını acil bir şekilde Samsung'dan arz ve talep ediyorum. Saygılarımla.

20 Mayıs 2024 11:46 (Şikayetten 18 saat sonra)

31 Mayıs 2024 19:41

Samsung a54 telefonumun arızası ile ilgili sonuç alamadım birinci de test yapıp güncelleme yaptılar olmadı ikinci de ana kartı değişti arıza daha çok yapmaya başladı ve üçüncüsünü ise 20.05.2024 tarihinde verdim ve şu ana kadar her gün aramama rağmen cihaz test aşamasında diyorlar ve en sonunda yazılımsal bir hatanın olduğunu, bununda garanti kapsamına girmediğini söylediler ben telefonu 2. El değil kapalı kutusunda aldım ve aldığımdan beri sorun hiç geçmedi şimdi bana böyle bir cevap vermeleri Samsung firmasının ne kadar çok samimiyetsiz olduğunu gösterdi ben verdiğim parayı helal etmiyorum artık yasal sürece geçip haklılığımı orada ıspatlıcam son sözüm Samsung dan uzak durun hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar ben yandım siz yanmayın

24 Haziran 2024 15:33

Merhabalar Samsung a54 ile vidolu bir şikayetim olmuştu WhatsApp görüntülü görüşmede karşı tarafın sesinin kesik kesik gelmesi ile ilgiliydi ilk verdiğimde test yaptılar bir şey yok dediler verdiler sorun geçmedi ikinci de videolu şekilde attım ve ana karttan deyip ana kartını değiştirip verdiler ama sorun artarak devam etti ve en son üçüncü kez değişim talebi ile geri verdim 2 hafta telefonu test ettiler aradığımda sorunun bu sefer yazılımla ilgili olduğunu söylediler bende yenisini verin o zaman dedim ve aldığım cevap şok etti beni yazılımla ilgili sorunlar garanti kapsamına girmiyor dedi ve Samsung bende kendini bitirmiş oldu telefonumu şu anda aldım bozuk bozuk kullanıyorum verdiğim parayı helal etmiyorum gece gündüz çalışarak alın teri ile binbir zorlukla aldığımız ürüne hiçbir şekilde sahip çıkmıyorlar madem yazılımdı niye benim ana kartımı değiştirip telefonu daha kötü duruma getirdiniz bu saatten sonra yasal işlemlere başlayıp Samsung'un bir daha uzağından dahi geçmeyeceğim

Yorumlar (5)

Şikayeti Çözüldü

Doğan bey ne oldu sonuç acaba?

Şikayeti Çözüldü

Hımm. Acaba yazılım güncellemesiyle çözülebilecek sorunmu bu ilerleyen aylarda yıllarda güncelleme illaki gelecektir işin garip tarafı sadece WhatsApp ta yapıyormuş galiba bende de aynı sorun var vallahi ben daha servise vermedim vermemde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ama servise vermeden kabul olur mu bilmiyorum başvurum. Daha önce A51 kullanıyordum bir daha tövbe a serisi hayatta almam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun evrak ve belgelerle çözülür mutlaka süreci paylaşırsanız sevinirim.

Şikayeti Çözüldü

Merhaba doğan bey son durum nedir acaba çözüm bulundu mu acaba?

Şikayeti Çözüldü

Var mı bir gelişme kardeşim acaba?

Doğan

Hayır ikincisinde ana kart dediler ana kart değişti değişen bir şey olmadı üçüncü de yani en son verdiğimde sorunun yazılım hatası olduğunu ve bu yazılım hatasının garantiye girmediğini söylediklerinde Samsung'dan bir şok daha yediğimi anladım ve telefonumu o şekilde almak zorunda kaldım bozuk bozuk kullanıyorum şu an çok pişmanım ve yapacağımı da bilemiyorum artık ne yol izleyeceğimi de bilmiyorum fabrika hatası üretilen bir telefonun arızasını kullanıcıya yüklemek gerçekten çok ayıp ben Samsung'u o yüzden kınıyorum bir daha da kesinlikle Samsung'un yanından dahi geçmeyeceğim

Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 00:33

30 Nisan 2024 01:14
Metin sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 07:29