Samsung S23 Ultra Hoparlör Cızırtısı

24 Aralık 2023 23:18

Yaklaşık 4 aylık s 23 Ultra cihazım hoparlör cızırtı yapmaya başladı hiçbir şekilde sıvı toz darbe almadı telefon yoluyla destek aldım olmadı fabrika ayarlarına dondum olmadı kabul edilebilir değil iade ya da değişim istiyorum 45 bin tl para ver cızırtı dinle olacak is değil 3 yıl A50 kullandım o daha sağlam ki hala duruyor soğudum koydum kenara iade sureci başlatacağım

26 Aralık 2023 09:06 (Şikayetten 14 saat sonra)

26 Aralık 2023 10:04

Aksam 4 den sonra ararsanız ulaşırsınız gün içinde müsait olamıyorum

15 Ocak 2024 08:47

Aynı sorun bende de var düzeltme sansımız var mı 1 haftalık cihaz bir anda cızırtı yapmaya başladı

Garanti Dışı Samsung S23 Ultra Ana Kartı Çöktü, 27.000 TL Tamir Teklifiyle Mağdur Oldum

Samsung Galaxy S23 Ultra telefonum hiçbir belirti vermeden birden dondu, sonrasında tamamen kapandı ve bir daha hiç açıl...

1 Destek1 Yorum

Refik
Samsung S24 Ultra Arka Kapak Kısmında Zedelenme

Samsung S24 UltraArka Kapak Kısmında Zedelenme

Rümeysa
Samsung Tablet Sürekli Arıza Çıkarıyor!

Samsung TabletSürekli Arıza Çıkarıyor!

Özlem
Samsung Galaxy TAB 9+ Tabletin Şarj Olmaması