Samsung S23 Ultra Ekran Kırılması ve Garanti Sorunu

09 Ekim 2024 09:48

Samsung s23 Ultra cep telefonumun ekranı telefon cebimdeyken, kırıldı. Kasada hiçbir ezik, darbe olmamasına rağmen ve sürekli kılıfla kullanmama rağmen böyle bir durum yaşadım. Samsung servisi de cihazımı garanti kapsamında tamir edemeyeceğini söyledi. Çok saçma değil mi? Ben bu telefonu düşürmedim. Cebimdeyken ekranı kırılacaksa neden cep telefonu diyorsunuz ki?

09 Ekim 2024 12:46 (Şikayetten 2 saat sonra)

14 Ekim 2024 11:27

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

17 Temmuz 11:24
Samsung S23 Ultra Ekran Dayanıksızlığı Ve Yüksek Onarım Ücreti
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 19:07
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy M34 5G Garanti Kapsamı Nedir?

01 Şubat 2024 18:20
Samsung Galaxy M34 5G Garanti Kapsamı Nedir?
Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S23 Ultra: Suya Dayanıklılık Ve Kullanıcı Deneyimi Hayal Kırıklığı

10 Şubat 20:50
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Servisinde Ekran Lekesi Kabusu

26 Şubat 16:38