Samsung S21 FE Güncelleme Sonrası Şebeke Sorunu

Samsung s21 fe'de şebeke sorunu yaşanmaktadır. 21.11.2024 tarihinde yeni bir güncelleme geldi ve güncellemeyi gerektiği gibi yaptım. Telefon açıldı, sim kart şifremi girdim, telefon kendine geldi ve ardından şebekenin olmadığını gördüm. Ardından Wi-Fi'ye bağlandım ve o şekilde arama yapıyorum. Wi-Fi'yi kesiyorum, şebeke sıfır, arama yapmıyor. Yazılım tarihinden beri aynı problemle karşı karşıyayım, lütfen yardımcı olur musunuz? Yorumlarda buna benzer şeyler gördüm. Yani bu telefona sahip herkes bunu yaşıyor acil bir çözüm bulmak lazım

27 Aralık 2024 09:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

9 Haziran 2025 16:49

Bende de aynı sorun var. Samsung'un umurunda değil

3 Şubat 2025 19:52

Beyza hanım yaşadığınız problem çözüme kavuştu mu kavuştu ise nasıl bir yol izlediniz bilgilendirme yapa bilirmisin

27 Ocak 2025 20:38

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genel olarak arama yapmıyor kendi internetimi de kullanamıyorum. Samsung buna bir çözüm bulmalı acil.

22 Ocak 2025 18:54

Aynı sorunun daha hafifini yaşıyorum güncellemeden sonra ve reset vs gibi şeyler çözüm olmuyor hala bir düzeltme gelmedi Samsung'dan

Samsung Telefon A 52 Güncelleme Sonrası Şebeke Sorunu

Samsung A52'de şebeke sorunu yaşanmaktadır. 15.03.2024 tarihinde yeni bir güncelleme geldi ve güncellemeyi gerektiği gib...

1 Yorum

Umut
Samsung Telefon Kararma Isınma Ve Tutukluk Yapma Sıkıntısı Var

Samsung TelefonKararma Isınma Ve Tutukluk Yapma Sıkıntısı Var

Nermin
Samsung A71 Klavye Sorunu!

Samsung A71Klavye Sorunu!

Vildan
Samsung Flip Telefon Kablosuz Şarjda Isınan Orijinal Ekran Koruması Şişti!

Samsung FlipTelefon Kablosuz Şarjda Isınan Orijinal Ekran Koruması Şişti!

Atila
Samsung Galaxy A11 Arızası