Samsung S21 FE Güncelleme Sonrası Şebeke Sorunu

27 Aralık 2024 08:21

Samsung s21 fe'de şebeke sorunu yaşanmaktadır. 21.11.2024 tarihinde yeni bir güncelleme geldi ve güncellemeyi gerektiği gibi yaptım. Telefon açıldı, sim kart şifremi girdim, telefon kendine geldi ve ardından şebekenin olmadığını gördüm. Ardından Wi-Fi'ye bağlandım ve o şekilde arama yapıyorum. Wi-Fi'yi kesiyorum, şebeke sıfır, arama yapmıyor. Yazılım tarihinden beri aynı problemle karşı karşıyayım, lütfen yardımcı olur musunuz? Yorumlarda buna benzer şeyler gördüm. Yani bu telefona sahip herkes bunu yaşıyor acil bir çözüm bulmak lazım

27 Aralık 2024 09:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Tahir
Tahir

Bende de aynı sorun var. Samsung'un umurunda değil

Murat
Murat

Beyza hanım yaşadığınız problem çözüme kavuştu mu kavuştu ise nasıl bir yol izlediniz bilgilendirme yapa bilirmisin

Özlem
Özlem

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genel olarak arama yapmıyor kendi internetimi de kullanamıyorum. Samsung buna bir çözüm bulmalı acil.

Tunahan
Tunahan

Aynı sorunun daha hafifini yaşıyorum güncellemeden sonra ve reset vs gibi şeyler çözüm olmuyor hala bir düzeltme gelmedi Samsung'dan

Samsung Telefon S21 FE'de Güncelleme Sonrası Şebeke Problemi

Bubiyağmur