12 Aralık 2023 13:46

Samsung S20 fe telefonumu temmuz 2022 de Panora Güreller Mağazasından aldım. İlk aldığımda içinden orijinal olmayan bir şarj aleti çıktı. Sonrasında cihaza sim kart taktıkları için yeni kutu vermediler, sadece şarj aleti verdiler. Aradan birkaç ay geçtikten sonra telefonun arka kapağı ayrılmaya başladı. Aldığım yere götürdüğümde, renk atmış çok sorun olmaz dediler. Telefonumu sürekli kılıf ile kullanıyorum. Bir süre sonra fark ettim ki arka kapak tamamen açılmış. Üstelik bu sorunu yaşayan tek kişi olmadığımı da gördüm. Aynı model telefonda aynı sorunu yaşayan kişiler de ver yakınımda. Bu da son Samsung telefon alışım!

12 Aralık 2023 13:52 (Şikayetten 5 dakika sonra)

12 Aralık 2023 23:14

Görüyorum ki 18631 şikayet var bu sitede Samsung Telefon için ve sadece 1956sı çözüme kavuşturulmuş. 16.675 kişi yanıt alamamış. Diyelim ki 5-6 bini kullanıcı kaynaklı olmuş olsun. 10 bin kişi mağdur. Ben kazandığım parayı bu telefona harcıyorum ancak karşılığında, üretim hatası olan bir cihazı kullanmak zorunda kalıyorum. Sorunuma hızlı çözüm üretilmesi gerekiyor!

14 Aralık 2023 10:08

Dönüş yapmayı düşünüyor musunuz?

Hakan
Hakan

Aynı sorun benim cihazımda var kaç yıldır Samsung kullanıyorum ilk defa böyle bir şey başıma geliyor Samsung dan vazgeçtim

Gökhan
Gökhan

Aynı şikayet eşimin telefonunda da var. Bu şikayeti gördükten sonra yetkili servise gitmekten vazgeçtim. Samsung bu ayıbını bir şekilde kapatmalı.

Begüm

Bana çözüm olarak yetkili servise götürmemi söylediler. Henüz gidemedim. Oradan da bir çözüm sunacaklarını sanmıyorum.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 02:40
Kübra sonuçtan memnun değil