Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 12:18

Samsung Nautilus Kadıköy bayinizden 28 Ekim 2024 günü Samsung z Flip 6 satın aldım ve yanında 1 yıllık Samsung care + ekran koruması hediyemin olduğunu bildirdiler. Bu üyeliğin aktif edilmesi için şahsımın Members üzerinden bazı işlemler yapmam gerektiği aktarıldı. Members üzerinden şahsıma tarif edilen şekilde bir işlem yapamadım. Tarif edilen şuydu ; Members a girin avantajlar bölümünü seçin kuponlarım sekmesine girin ve üyelik kodunu alındı fakat öyle bir kod yoktu. Bayi ile çözemediğim konuyu Samsung müşteri hizmetlerini ekim ayı içerisinde arayarak çözmek istedim. Telefonun ucundaki F**** Hanım bana, Samsung bayiinin satın alım sırasında bayii tarafından kendi sistemleri üzerinden aktif edilmesi gerektiğini anlattı. Bu durumu bayiye anlattım fakat bayi, müşteri hizmetlerinin hiçbir bilgisi olmadığını hatta isimlerini bile bilmediklerini alaycı tavırla dile getirdi. Bayiden bu durumun kendi sistemleri üzerinden aktif edilemediği konusunda mail atmalarını istedim ve bunu aldım. Müşteri hizmetlerinin mailine bu maili ve faturamı eke koyarak bildirimde bulundum. Müşteri hizmetleri tarafından tekrar arandım ve bu durumu yetkili kişilere ilettiklerini, sigorta şirketiyle temasta olduklarını öğrendim. Her görüşmemizde ''lütfen acele edin, herhangi bir şeyin zamanını kaçırmak istemem'' uyarısında bulundum. Yaklaşık 14 gün süren konuşmamız sürecinde bugün müşteri hizmetleri sonucu bildirdi. Sonuç şudur birebir iletiyorum : '' efendim bayiinin dediği gibi, Members uygulamasından almanız gereken kod varmış, siz kendiniz girip kodu alacakmışsınız o şekilde halledeceksiniz fakat bu ekim ayı için geçerliymiş ''. Bu durumu kabul edilemez. Samsung Türkiye olarak bu hatanızı telafi etmenizi talep ediyorum. Aksi halde göstermiş olunan bu lakayıt tavırla Samsung a şans veren benim gibi potansiyel müşterileri kaybedeceksiniz ve Türkiye gibi Samsung a ön yargılı yaklaşılan bir pazarda, fiyat ve teknoloji açısından ne kadar avantajlı olsanızda, diğer rakibinizin özellikle satış sonrası hizmetiyle başa çıkmanız mümkün değil.
Not : satış bayisinden aldığın yanıt ektedir. Marka tarafından istendiği takdirde fatura da paylaşabilirim

14 Kasım 2024 14:18 (Şikayetten 1 saat sonra)

15 Kasım 2024 10:24

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

19 Kasım 2024 12:46

Tarafıma ulaşıldı fakat söylenen '' Samsung care + ekran koruması üyeliğinizin hakkı dolmuştur bu nedenle o konuda bir şey yapamıyoruz. Herhangi bir ekran arızasında size yardımcı olmaya çalışacağız ''. Samsung Türkiye ye yakışmayan bir cevap daha. Bu arada benim Samsung care+ satın alma hakkım hala devam ediyor. Müşteri hizmetleri bilmiyor ama satın alındıktan 1 ay içinde bu koruma paketini satın alabiliyorsunuz gibi gözüküyor. Benim talebim hakkım olan 1 yıllık ekran korumasını tekrar talep ediyorum. Lütfen hesabıma tanımlayın ve rica ediyorum f**** isimli hanım efendi beni aramasın başka bir temsilci yönlendirin lütfen zira f*** hanımın konu ile ilgili bir fikri yok.

19 Kasım 2024 14:46

Bu sefer de hakkınız bulunabilir ama sistemsel olarak yardımcı olamıyoruz dendi. Sanırım çözemeyeceksiniz. Samsung Türkiye bu tavrın karşılığını benim açımdan en olumsuz tavsiye şeklinde alacaktır.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Z Flip 6 Ekran Arızası Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

09 Eylül 2025 15:18

17 Ocak 2025 14:14
Samsung Flip 6: Isınma Sorunları Ve Ekran Jelatini Sıkıntısı
Mustafa sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2025 09:22
"Emre Bey ve Perihan Hanım'a bu zor süreçte ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Sorunum çözüldü..."
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 19:11