Samsung A34 Sürekli Arızalı

28 Haziran 2024 08:49

Samsung'dan aldığım telefon 3 kez servise gidiyor. 1 ay sonra aynı sorunlar başlıyor. Telefonun değişim talebinde bulunuyorum, servisin yönelttiği cevap 'Nereden biliyorsun olmadığını, denedin mi?' oluyor. Ben telefonu servise verdiğimde kullanabileceğim herhangi bir telefon yok, mağduriyet yaşıyorum. Samsung pişmanlık yaratıyor.

29 Haziran 2024 11:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kanun
09 Temmuz 2024 21:27

Bana serviste bütün testlere bağlandı cihazda hiçbir sıkıntı olmadı belirtiniz servisi aradığımda da aynen bu konuşma ile nereden biliyorsun denedin mi diye aldığım cevap da buyurun bugün 9 Temmuz saat 21.16 cihaza eşim bugün saat 2'de aldı açtım kargoyu zaten direkmen kutusuna koyup göndermişler kutu darbe almış bunu da video kaydı ile açtım cihaz sözde her şeyiyle yapılmıştı daha cihazı kurmaya başladım şarj sıkıntısı devam ediyor bu telefon üçüncü kez servise gitti ve geldi elimde bütün pisler arızayı içeren videolar ve tanıklar var adamlar dalga geçer gibi telefonun bir yerlerini değiştirip geri gönderiyorlar ve biz cihaza bağladık hiçbir şey yok diyorlar elimde videolar mevcut ve bu telefondan 3 tane var diğer ikisini de sıkıntı yok bu cihazı ayıplı olduğunu kabul etmiyorsunuz Bir de üste çıkıyorsunuz

Recep sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 13:53

28 Aralık 2024 23:50