Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A34 Cebimdeyken Hatalı Kilit Açma Denemesi Hatası Veriyor

14 Haziran 2024 22:16

Samsung A34 cep telefonum cebimdeyken, kullanmak için elime aldığımda çok fazla kilit açma denemesi yapıldığını ve telefonumun 4saat boyunca kilitli kalacağını yazdı ekrana. Ancak ben bir deneme dahi yapmamıştım. Nasıl çözeceğim konusunda bir bilgi yok, olur olmadık yerlerde mağduriyet oluşturmaya başladı ve bu hata sık karşıma çıkmaya başladı. Telefonu kapatamıyorum bile. Telefonu Ümraniye Samsung Yetkili Servisine götürdüm test yaptılar işletim sistemi kaynaklı bir hata var yazılım güncellemesi yapılmalı dediler bir işlem yaptırmadım. İlerleyen günlerde arıza devam edince Kartal KVK yetkili servisine götürdüm telefonu onlarda test ettiler telefonda herhangi bir arıza yok ancak prosedür gereği yazılım güncellemesi yapalım dediler yaptılar. Servisin biri arıza var diyor diğeri arıza yok diyor. Tekrar aynı şeyi yaşamaya başladım telefon cebimde kendini kitlemeye başladı yeniden. Yine Kartal KVK'ya istedikleri videolu görüntüyü çekerek gittim telefon 2 gün kaldı bütün testleri yaptık bir arıza göremedik yeniden yazılım yükledik dediler. Madem telefonda arıza yok neden benim telefonum cebimdeyken kendini kilitliyor. İnternette araştırma yaptığımda başka kullanıcılarında aynı sorundan şikayetçi olduklarını ama çözüm bulamadıklarını öğrendim. Bana telefon cebinizdeyken düğmelere kendiliğinden basılıyor olabilir cebinizde taşımayın diyorlar adı üstünde cep telefonu bu. Şimdiye kadar kullandığım cep telefonlarımın hepsi Samsung markaydı hepsinden memnun kaldığım için bu seferde Samsung'dan şaşmadım ve bu telefonu aldım daha önceki telefonlarda hiç böyle bir sorun ya da başka türlü bir sorun yaşamadım hiç birinde de cebimde kendini kitleme sorunu yaşamadım ama bu telefon bana illallah dedirtti defalarca kilitlenip beni çok mağdur etti. Bir de telefon alma aşamasında bana Samsung alma X marka telefon al diyen arkadaşlar bu sorun basma geldikten sonra biz sana demiştik Samsung artık kendini bozdu biz sana alma demiştik dediklerinde bu durum moralimi daha fazla bozuyor. Telefonu 26.11.2023tarihinde aldım sim kartı ise ilk02.03.2024 tarihinde takıp kullanmaya başladım servis kayıtlarında da ilk kullanım tarihi belli. Sorunu çözemiyorum onlarda bir çözüm üretemiyor ne yapayım çöpe atıp başka bir telefon mu alayım, bu durumda neden ben mağdur oluyorum sorunum çözülmüyor. Samsung iade ve değişim konularında çok zorluk getirdi dediler sorunumda çözülemiyor bu durumda ben mi mağdur olmalıyım. Yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım, bu başlangıç olsun. Samsung'a yakışmadı

26 Haziran 2024 14:28

15 Haziran 2024 09:31 (Şikayetten 11 saat sonra)

24 Haziran 2024 18:41

Henüz dönüş yapan kimse olmadı bana

28 Haziran 2024 16:50

Hala bekliyorum kimse aramadı beni

28 Haziran 2024 16:50

Çözüm merkezi sorunuma çözüm bulanıyor galiba

28 Haziran 2024 17:23
samsung-a34-cebimdeyken-hatali-kilit-acma-denemesi-hatasi-veriyor-1.jpg

Biraz önce yine kilitlendi ekran resmini ekliyorum şimdi

28 Haziran 2024 17:25

3 dakika kilitledi ancak ikinci sefere 15dk kilitleyecek her kilitlemede kilitli kalma süresi süre git gide artacak 4 saati görmüştüm en son

Ramazan
Ramazan

Merhaba, çift dokunma ile ekran açmayı kapatarak denediniz mi? Benimde cebimde telefon acil arama yapıyordu çift dokunma ile ekran açmayı kapatarak bu sorunu çözdüm

Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 13:22
Nejat sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 12:48
"Teşekkür ediyorum, Özellikle de Samsung Yetkili Servis -Şişli KVK Ekip Lideri Doruk Bey e."