Samsung A25 5G İle Sürekli Bağlantı Ve Ses Sorunları

27 Aralık 2024 19:06

2 ay önce Media Markt'dan aldığım Samsung A25 5G telefon ile ilgili ilk günden beri sorunlar yaşıyorum. Mobil veriye birkaç kere denemeden sonra bağlanabiliyorum, GPS sinyali sürekli kayboluyor, telefonla konuşurken sesim karşı tarafa gürültü ve cızırtılı gidiyor. Media Markt başka mağazalara yönlendiriyor. Ben neden telefonu aldığım yerden işlem yapamıyorum da işimi gücümü bırakıp başka mağazaya gitmek zorunda bırakılıyorum. Ayıplı ürününüzün arkasında durun. Garanti kapsamında inceleme ve değişim talep ediyorum. Garanti sürecinde ikame telefon talep ediyorum

30 Aralık 2024 10:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

Engin
Engin
07 Ocak 2025 17:59

Merhabalar Şikayetim devam etmektedir. Açma kapama tuşlarıda çalışmamaktadir. Telefonu aldığım günden beri ne konuşabiliyorum ne telefonu kullananiliyorum resmen büyük hayal kırıklığı garanti kapsamında telefonu değiştirmek istiyorum sorunlu telefon gönderilmiştir

13 Aralık 2024 17:10
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Yeni Telefonumda Yaşadığım Hayal Kırıklığı

29 Nisan 2024 14:38
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 11:36
Samsung Telefon Bozuk Samsung A 24 Telefon

06 Ocak 2025 15:59

Samsung Telefon Yeni Alınan Telefonun Şarj Problemi!

25 Kasım 2024 14:30