Samsung A23 Desen Şifresi Destek Ricası

14 Şubat 2024 14:54

Merhaba;
Samsung A23 model telefonum için oluşturduğum desen şifresini unuttum. Bununla ilgili Samsung ile iletişime geçtim. 24 içinde aradılar ve telefonuma şifre gönderip bağlantı sağlayarak çözebileceklerini belirttiler. Telefonuma gelecek şifreyi göremeyeceğimi (desen şifresini giremediğim için) belirttim. Öyleyse telefonun kurulumunun yeniden yapılması gerektiğini ve tüm verilerin silineceğini belirttiler.

Fiziken, kimliğimle vb. Gidip başvuru yaparak desen şifresini verileri silmeden iptal etmem gerekiyor. Yedeklenmemiş fotoğraf, video ve şifre vb. Verilerim var. Yetkililerden rica ediyorum, bu, uzaktan destek ile de yapılabiliyorsa çok memnun olurum. Daha önce smartthings üzerinden yapılabiliyormuş ama bu özellik Samsung tarafından güvenlik gerekçesiyle kaldırılmış. Ben, mağdur olmuş bir tüketici olarak telefonun üreticisi olan sizlerden bu konunun çözümüyle ilgili destek vermenizi rica ediyorum.

Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

14 Şubat 2024 15:25 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba, aynı sorunu Samsung A54 SM-A546E/DS Modeli için yaşıyorum. Desen kilidimi unuttum ve Samsung Smartthings Find'de hesabım var ancak oradan belirttiği gibi bu özellik 2023 Aralık'ta kaldırılmış. Telefonda 2 aylık kızımın fotoğrafları var ve yedeklememiştim. Basit bir desen kilidi yüzünden verilerimi sıfırlayamam mutlaka bir çözümü olmalı. Kimliğimi, Telefon Faturasını Güvenlik doğrulaması için her şeyi ibraz edebilirim. Mehmet Bey'e telefona şifre göndermişler ancak bende hiç böyle bir şey olmadı. Doğrudan servise gelmem söylendi ancak en yakın servise 200km uzaktayım. Oraya kadar gidip de olmayacağını yani verileri sıfırlayıp da yapabileceklerini söylerlerse boşuna gitmem doğru olmaz. Ancak olur derseniz yani verilerim silinmeden bu desen kilidini açacak bir Samsung servisi varsa cidden ömür boyu müteşekkir kalacağım. Saygılarımla, Mehmet Ali

Samsung A54 Desen Kilidini Unuttum

19 Şubat 2024 16:15
Olivya sonuçtan hiç memnun değil

Kendi Telefonuma Ve Kişisel Anılarıma Erişimim Engelleniyor: Samsung'un Sert Güvenlik Politikası Mağduriyeti

15 Mayıs 12:29

16 Eylül 2023 12:59