Samsonite Valiz Tamiri İçin Ücret Bilgilendirmesi Yapmadı

09 Haziran 2024 17:09

Yaklaşık 1 ay kadar önce Samsonite Akasya mağazasına uzun süredir kullandığım valizimin tekerleklerinin değiştirilmesi için gittim. Mağazada bana ürünün bu tekerlek değişimi için herhangi bir ücret alınacağı bilgisi verilmeden dört tekerleğinin değiştirilmesi için talep oluşturuldu. Ben Samsonite'ın ürünü ücretsiz tamir edeceğini düşünüyordum çünkü daha önce de bu şekilde tamir ettirmiştim. Fakat ürünün almaya gittiğimde bana 1120 TL'lik bir ücret ödemem gerektiğini söylediler. Durumu anlattığımda garanti kapsamında olmadığı için ücretli olduğunu ve bunu benim onlara sormam gerektiğini söyleyerek ücreti benden aldılar. Ben herhangi bir ücret ödeyeceğimi bilmeden ürünümü oraya teslim etmiş ve almaya gittiğimde sürpriz bir tutarla karşılaşmış oldum. Herhangi bir ücretlendirme hakkında bilgi verilmeden benden 1120 TL alınmasını doğru bulmuyorum, en azından ürün incelendikten sonra bana tutarın ne kadar olduğunu söyleyerek onay isteselerdi ben zaten valizimi orada tamir ettirmezdim. Bununla birlikte mağaza çalışanının bunu benim biliyor olmam gerektiğini söylemesi de müşteri destekçisi bir davranış olmadı. Samsonite'tan ücret iadesi ya da bu konuya çözüm bulmasını beklerdim.

10 Haziran 2024 16:17 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba, Bildiriminiz bizlere ulaşmış olup en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır, Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Nezihe sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 21:10
Samsonite Ve Desa İle Hayal Kırıklığı
Adalet sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Valizime Yedek Parça Bulunamıyor, Çözüm Sunulmuyor!

29 Ağustos 2025 14:29

Samsonite Garantili Valizimin Tekerlek Sorunu Çözülemiyor