Nezihe sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 21:10

1,5 sene önce kardeşimin Amerika Birleşik Devletleri'nden hediye getirdiği Samsonite marka orta boy valizin tekerleklerinden birinin kırılması üzerine yaşadığım sorunları sizinle paylaşmak istedim. Tekerlek kırılınca Samsonite müşteri hizmetlerini aradım, bana ikametgâhıma en yakın Samsonite mağazasına valizi tamir etmek üzere bırakabileceğimi söylediler. Evime en yakın yer olan Ataşehir Palladium Alışveriş Merkezi içindeki Samsonite mağazasına elimde valiz ile gittim. Mağaza çalışanlarına durumu anlattığımda hemen itiraz edip valizin yurt dışından alındığı için ya Pendik Viaport ya da Ümraniye Buyaka alışveriş merkezine götürmem gerektiğini, müşteri hizmetlerinin beni yanlış yönlendirdiğini iddia ederek valizi almak istemediler. Bu arada Samsonite'ın Türkiye distribütörlüğünü Desa'nın almış olduğunu öğrendim, yani muhatap Desa'ymış. Neyse, ben başka yere götürmeyi kabul etmeyip Samsonite müşteri hizmetleri ile kendilerini görüştüğümde bu sefer de 10 yıl garanti yazan koca belgenin imzasız olduğunu iddia ederek tamir için para talep ettiler. Ona da tamam deyip valizi bıraktım. 10 gün sonra beni arayıp ellerinde tekerlek olmadığını ve tamirat işlemini yapamayacaklarını, valizimi geri almamı söylediler. Şok geçirdim, yani 20.000 TL verip valiz alıyorsunuz ve standart bir tekerleğin ellerinde olmadığını, tamir edemeyeceklerini söyleyerek kısaca yepyeni valizi çöpe atın diyorlar. Sıradan bir tamircide 130 TL'ye yaptırdım. Koskoca Samsonite ve Desa'nın ellerinde olmadığını iddia ettiği tekerleğin 4 adeti internette 170 TL. Bence iki firma da maalesef sınıfta kaldı.

profile profile
10 Aralık 2024 09:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapıldı ancak ulaşım sağlanamamıştır. Konu ile ilgili müşteri hizmetlerine ulaşım sağlamanızı rica ederiz. Saygılarımızla

Nezihe
Nezihe
10 Aralık 2024 11:58

Sabah uyurken aramissiniz, ben sizi artık katiyen aramam. Zamanında yeteri kadar aradım

Samsonite Garantili Valizimin Tekerlek Sorunu Çözülemiyor

10 Ağustos 2025 17:26
Samsonite Garantili Valizimin Tekerlek Sorunu Çözülemiyor

Samsonite Valiz Tamiri İçin Ücret Bilgilendirmesi Yapmadı

09 Haziran 2024 17:09
Mete sonuçtan hiç memnun değil

10 Yıl Garantili Valizime Yetersiz Çözüm Ve Mağduriyet

08 Eylül 2025 10:12
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Ömür Boyu Garanti Verilen Valizin Tekerlek Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

31 Temmuz 2024 10:05

Samsonite Valiz Değişiminde Mağduriyet Ve Yetersiz Çözüm