25 Kasım 2024 12:34

Viaport Samsonite mağazasından yaklaşık 4 sene önce American Tourister marka iki adet kabin boy bavul almıştım; birini kendim, diğerini annemin kullanımı için. O zamandan bugüne ben toplamda azami 7-8 kez kullandım, annem ise daha da az. Yeni sayılabilecek her iki bavulda da dokuma kısımlarının bitimi, lehim yerlerindeki PU kaplamalarda soyulmalar, dökülmeler başladı ve her iki bavulun da astarı görünüyor. Bununla ilgili servis talebinde bulunduğumda Viaport mağazasındaki yetkili, yardımcı olamayacaklarını ve bunun kullanım hatası olduğunu belirtti. Bu bavulların seyrek kullanımı bir yana, yalnızca bu sitede Samsonite ve American Tourister'daki PU kaplama soyulmalarını belgeleyen onlarca şikayet var; belli ki üretim hatalı ürünler burada satılıyor. Konuyla ilgili yardımcı olunmadığı takdirde, Samsonite International S.A.'ye distribütörlerinin tüketiciye işgüzar yaklaşımını detaylandıran bir mail atacağım, peşini bırakmayacağım.

26 Kasım 2024 09:49 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla

06 Ocak 2024 13:58
Samsonite Kalitesiz Omuz Çantası
Zelal sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 14:13
Samsonite Çantamın Kumaşındaki Sorun Müşteri Hatası Sayıldı, Çözüm Sunulmadı
samsonite-cantamin-kumasindaki-sorun-musteri-hatasi-sayildi-cozum-sunulmadi-4.jpg
samsonite-cantamin-kumasindaki-sorun-musteri-hatasi-sayildi-cozum-sunulmadi-2.jpg
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

American Tourister Valiz Tekerleği Tamirinde Yedek Parça Sorunu Ve Yetersiz Destek

28 Temmuz 2025 14:03

Kıvanç
23 Kasım 2024 14:18
Zemine sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Kabin Boy Bavulun Kısa Sürede Hasar Görmesi ve Tamir Seçeneği Sunulmaması

12 Mayıs 2025 13:24