Salus (Salusmental.com) Acı Günümde Desteksiz Kaldım: Hayal Kırıklığı

21 Şubat 2024 21:56

Salus online psikoterapi uygulaması aracılığıyla ilk kez online terapi alacaktım. Psikoloğum Ö** T** T** idi. Bugün saat 14.00'teki görüşmeme, gece saatlerinde çok yakın bir arkadaşımın annesinin vefatı nedeniyle katılamayacağımı hem psikoloğa hem de destek ekibine bildirdim. Ancak böyle bir günde bana yardımcı olmadılar. Erteleme ve ücret iadesi gibi bir uygulama ile yardımcı olmak yerine, psikolog hanım 'Benim de ameliyatlarım oluyor, fakat görüşmeye girmek zorunda kalıyorum.' diyerek cevap verdi. Görüşme saati geldiğinde, nerede olduğumu ve ne halde olduğumu anlaması için sırf görüşmeye girdim; mezarlıkta olduğumu gördü ve yine yardımcı olmadı. Salus'u özellikle P** S**'nın podcastlerinden dinleyerek öğrenmiştim. Ancak inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadım. Böyle bir günde uğraştırdıkları için güvenim sarsıldı. Bir daha asla kendileri ile iş birliği yapmayacağım. Zor zamanlarda inisiyatif kullanamayan ve acıyı yarıştıran psikologlarla dolu bir uygulama. Ücretimin iadesini istiyorum ve bu konuda her yere yazacağımı belirtmek istiyorum. Paramın iadesini alıp sokak hayvanlarına mama alacağım. Bu, psikolojime kesinlikle daha iyi gelecek.

22 Şubat 2024 08:42 (Şikayetten 10 saat sonra)

Salus (Salusmental.com) Salus Pişmanlıktır Kandırmacadır

20 Şubat 2024 11:27
İzel sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2024 11:32
"Hızlıca geri dönüş oldu 2 saat içinde iademi sağladılar. Teşekkürler."
Sabahattin sonuçtan çok memnun

11 Mart 2024 09:57
"Çok incelikli ve anlayışlı bir geri bildirim aldım. Beni farklı bir uzmanla eşleştirmişler hemen. Ayrıca, bundan da memnun kalmama ihtimalime karşı 4 kredi yüklemesi yapmışlar. Biraz mahcup bile oldum. Ekibe gerçekten, içtenlikle teşekkür ediyorum. Umarım sonraki görüşmelerim iyi geçer. Teşekkürler."
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Onlinepsikolog.com Sitesindeki Terapistin Tavırları!

01 Ağustos 2024 14:39

Onlinepsikolog.com Dan Şikayet Var