Ali sonuçtan hiç memnun değil

Onlinepsikolog.com Sitesindeki Terapistin Tavırları!

01 Ağustos 2024 14:39

Geçen yıl rahatsızlığım sebebiyle psikolog araştırması yaparken, Onlinepsikolog.com sayfasına denk geldim. Seans oluşturmak için buradan terapist aradım. Sonunda S** M***y y****** isimli terapist ile 2 seans gerçekleştirdim. Kendisine seanslarla ilgili birkaç şikayetim oldu. Nedenini sorduğumda cevap vermek bir yana, beni azarlayıp terapiye hazır olmadığımı gördüğünü söyleyerek beni reddetti. Başımın üzerinden aşağı kaynar su döküldü. Yola çıktığım birine bir soru sordum ağlayarak. Bana, düşmanın bile yapmayacağı şekilde davrandı. Canlı desteğe sorduğumda böyle bir hakkı var mı diye, yoksa sizinle uğraşacağım ve mahkemeye vereceğim deyince, hocaya ulaşıp 'Ali Eren bizi tehdit ediyor, onunla terapiyi kes' demişler. Site ve hoca dahil her yerden beni engellediler. Eğer tehdit etmişsem mahkeme kapıları kendilerine açıktır. 1 yıl sonra bugün yanlışlıkla WhatsApp'tan iletişime geçtim. Bu terapiste ulaşıp yaptığımız 2 seanstaki tanıları rica edip kendisinden istemelerini söyledim destek hattındakilere. Böyle bir şey yapamayız deyip yine yüzüme kapattılar.

01 Ağustos 2024 16:07 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ali
Ali
01 Ağustos 2024 16:14

Oğlum biz danışan terapist arasına gir demiyoruz, bu hocayla 2 seans geçirdim, bazı tanılar koydu, şimdi yeniden terapiye başlayacağım, hızlanması için bu tanılar bana lazım,. Hoca bana dönüş sağlamıyor, sizin tarafınızdan engellendim

Danışmanlıkta İletişim Sorunu Ve Hakaret

21 Mart 2025 20:44
Azra sonuçtan hiç memnun değil

Onlinepsikolog.com Hayal Kırıklığına Uğratan Görüşme

27 Kasım 2023 20:52