Canan sonuçtan memnun

16 Mayıs 2024 19:51
Canan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”
15 Mayıs 2024 20:18

Yine pişmanlık bu sefer yapmazlar düzgün gönderirler diyorum yok illa eksik gönderilecek amacınız gareziniz nedir?4lü chıcken tenders dan 4 tane olması gerekiyorken neden 2 tane gönderip hakka giriyorsunuz. Hamburgerin içi desen marul koymaya ürün koymaya eliniz gitmemiş. Gerekenin yapılmasını istiyorum yeter artık para iadesi talebinde bulunuyorum

15 Mayıs 2024 21:18
Saloon Burger Eksik Ve Kalitesiz Ürün
eksik-ve-kalitesiz-urun-1.jpg

Ürünün kalitesizliğinden bile söz etmiyorum köftesi patatesi soğan halkası ürünler bayat lastik gibi olmuş. Ümraniye çarşıdaki Atatürk mah. Saloon burgerden şikayetçiyim. Tekrar şans verip almak istedim belki düzelmişlerdir diye yok aynılar. Sondu başka hiçbir kuvvet oradan beni sipariş verdiremez. Aç kalmama mı parama mı açım yazık. Bari ürün güzel olsaydı da mideme oturmasaydı bu kadarda sinirlenmeseydim.

17 Mayıs 2024 09:44 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız deneyim için çok üzgünüz. Geribildiriminizi sorunun çözülmesi ve yeniden yaşanmaması adına ilgili ekiplerimize aktarıyoruz. Sizi en kısa sürede bilgilendiriyor olacağız. Bilginize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saloon Burger Müşteri Hizmetleri

17 Mayıs 2024 13:05

Teşekkürler