Sahibinden.com'da Telefon Numarası Kaydetme Sorunu

Sahibinden.com'da Telefon Numarası Kaydetme Sorunu
05 Aralık 2024 05:33

Sahibinden.com telefon numaramı kaydetmiyor, bu yüzden ilan veremiyorum. İlgilenmiyorlar ve insanları mağdur ediyorlar. Telefona doğrulama kodu gelmiyor, hattım benim üzerime kayıtlı olmasına rağmen sahibinden.com'a kayıt olamıyorum. Sahibinden.com'un mail adresi yok mu? İletişime geçelim, yazılımcı işi bilmiyor.

05 Aralık 2024 08:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

05 Aralık 2024 14:27

Sorun Hala Çözülmedi İlgilenmiyorsunuz İnsanlar Sahibinden.com u kullanamıyor Başka ilan siteleri kurulsa onu tercih eder insanlar Yazılımı yapan kişi bilgisayardan anlamıyor telefon numaramıza doğrulama kodu gelmiyor kaç aydır sahibinden.com a üye olmaya çalışıyorum buradan Yöneticilere Sesimizi Duyuramıyoruz Masa Başında Kahvesini içmeye devam etsin

05 Aralık 2024 15:11

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

05 Aralık 2024 16:24

Sorun çözülmedi Telefonla Arıyorlar biz sorunu çözemiyoruz diyorlar Yazılım problemi var İlgilenen müdür yok çalışan yok başka ilan siteleri açılsın bu konuda talep çok binlerce insan mağdur ediliyor

05 Aralık 2024 16:38

Dünyanın en büyük kuruluşu Google, Youtube.com, Facebook gibi kuruluşlar bile insanlarla ilgileniyor sorunu çözüyor Türkiye'de ki derme çatma kuruluşların yöneticileri sorunu çözemiyor koydukları kurallar yüzünden siteye giren her insan sorun yaşıyor lütfen başka ilan siteleri kurun yazılımcı kardeşlerim bizi kurtarın bu kötü uygulamadan

Necattin sonuçtan çok memnun

Necattin
11 Ocak 2025 11:50
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 19:43

10 Kasım 2024 23:04