Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Oto Bid İhalesinde Yanıltıcı Araç Bilgisi Ve İletişim Sorunları

Sahibinden Oto Bid İhalesinde Yanıltıcı Araç Bilgisi Ve İletişim Sorunları
23 Ağustos 2024 15:29

Sahibinden Oto Bid ihalesinden araç aldım. Araç paketi yanlış yazılıyor; arabamız BMW 320d M Sport olarak belirtiliyor ancak gerçek paketi 320d Z Driver 4x4 çıkıyor. Otobid beni 20 gündür oyalıyor ve hiçbir şekilde yöneticiyle iletişim kuramıyorum. 20 gündür ticaretimi engellediler. Hiçbir şekilde Oto Bid ihalesine katılmayın, ben mağdurum. Siz de bu mağduriyeti yaşamayın. Hiçbir şekilde arabalarının arkasında durmuyorlar. Şu an ticaret yapamıyorum ve mağdurum.

23 Ağustos 2024 15:32 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Yusuf
Yusuf
30 Ağustos 2024 00:50

Hiçbir şekilde mallarının arkasında durmuyorlar iade alma prosedürleri yokmuş satarken satıyorlar paramı bile geri alamıyorum düşünün artık o yüzden elinizi veriyorsunuz kolunuzu kaptırıyorsunuz onlara gelince prosedür var bize gelince hiçbir şey yok insanlarla dalga geçiyorlar 20 gün oldu paramı alamıyorum

Sahibinden İhaleden Alınan Araçlarda Yaşanan Sorunlar

18 Nisan 2025 09:57
Hakan sonucu yetersiz buldu

Oto Bid Fiyat Farkı Mağduriyeti: 725.000 TL'den 680.000 TL'ye Düşen Teklif

18 Ekim 2024 04:24
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporundaki Eksiklik Yüzünden Mağduriyet

14 Mart 2025 21:03