Ömer sonuçtan memnun

Rossmann Parası Alınan, Ancak Gönderilmeyen, Ücreti De İade Edilmeyen Ürünler.

13 Temmuz 2024 15:24

Rossmann mağazasının e-ticaret sitesinden 9 Temmuz 2024 tarihinde bir takım ürünler satın aldım. 9 Temmuz'da mail adresime gönderilen e-Arşiv Faturada aldığım ürünlerin tamamı görünüyordu. 13 Temmuz'da kargo geldi. İçinden 290 TL değerinde iki ürün eksik çıktı. Müşteri hizmetlerini aradığımda iki ürünü göndermediklerini, ücret iadesi yapacaklarını belirttiler. Ben de bunun bana neden bildirilmediğini, neden faturada ürünlerin eksiksiz yazıldığını sorduğumda, müşteri temsilcisi tarafından "sadece sizin değil, sizin gibi daha birçok müşteri aynı durumda" diyerek akıl ve mantıktan uzak bir savunma ile karşılaştım. Yine müşteri temsilcisi tarafından "istersem mail yoluyla şikayetimi bildirebileceğim" söylendi. Ben bunu sosyal medyada da paylaşarak bu durumu insanlara ileteceğimi söyleyince de "her türlü davranışta özgür olduğum" hatırlatıldı. Şu ana kadar da herhangi bir ücret iadesi söz konusu değil. Şaka gibi.

13 Temmuz 2024 15:27 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

13 Temmuz 2024 16:41

Merhaba   13.07.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz.   Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz.   Saygılarımızla.

15 Temmuz 2024 15:51

Bugün 15 Temmuz 2024, ücret iadesi henüz gerçekleşmedi, ben beklemedeyim, gönderilmeyen ürünler için kargo ücreti alınmaması hususunda hediye çeki gönderildiği tarafıma bildirildi, ancak, ürünler stoklara girince aynı fiyat garantisi verilemedi. Bekleyip göreceğiz. Sorun stokta olmayan malzemenin satışa sunulması.

26 Temmuz 2024 11:02

Gönderilmeyen bir kısım ürün için ücret iade edildi, müteakip alışveriş için kullanılmak üzere bedava kargo kodu tanımlandı, ancak, sonradan stoklara giren bir ürünü zamlanmış olarak, yeni fiyattan almak zorunda kaldım, stok kontrolünde hata yapan şirket olduğuna göre benim aldığım andaki fiyattan göndermelerini beklerdim, buna da şükür, yine de teşekkürler.

Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
20 Ekim 2024 13:16
"Hemen dönüş yapıldı teşekkür ederim"
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
29 Aralık 2024 16:49
Ücret İadesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Ücret İadesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Gözde
21 Ağustos 2025 17:01
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
07 Mart 2024 14:57
Rossmann Ücret İadesi Yapmıyor
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 10:50