Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Rossmann Online Alışverişte Yaşanan Sorunlar

19 Ağustos 2024 16:43

Rossmann kendini iyice bozdu. Sık sık online alışveriş yapıyorum ve son iki-üç aydır bir milyoncudan ürün almışım gibi davranıyorlar. İndirimde alışveriş yaptım ki normalde de maaş yatınca yapacaktım, indirim umurumda değildi. Yani indirim yapıyorsunuz diye insanları mağdur edemezsiniz. 11 gün kargo bekledim, bugün geldi. Gelmesine ama yarısı yok ürünlerin. Eskiden fatura koyarlardı, o da yok. Fatura şundan önemli; iade ve değişimlerde yazılı bir fatura olmadan mağaza işlem yapmıyor. Gidip kırtasiyeden yazdırmakla uğraşmak zorundasınız. Geçen aylarda başıma geldi. Rossmann’a gitmek için bir AVM'ye gittik en yakın otobüsle ve yazıcı olmadığı için saatlerce yazıcı aradık. Kendileri de yazdırmadılar. Benim suçum mu bu? Koysalardı fatura diyorum, evet ama anlayışınıza sığınıyorum diyorlar. Kargomu neden vermediniz diyorum, anlayışınıza sığınıyorum. Ürünlerim eksik diyorum, anlayışınıza sığınıyorum. En son elli saat bekletip bir müşteri hizmetlerine bağlanıp bunu duyunca ben anlayışlı falan değilim. Beni mağdur etmeyin dedim diye evet bazı insanların karakteri bu, anlayışsız oluyorlar gibi aşağılayarak kendince konuştu. Hem mağdur et hem çözüme ulaştırma hem üstten konuş hem telafi gönül alma, mükemmel bir site. Zaten uygulamasının sorunları başka bir boyut. Siparişlerim kısmi sürekli hata veriyor. Benim eksik ürünlerim ne olacak diyorum, 3 eksik ürününüz varmış onun da para iadesi sağlanmış diyor. 10 eksik ürünüm var ve bana sormadan sen nasıl ürünlerimi iptal ediyorsun ya ve neyin eksik olduğunu bile bilmiyorlar. İptal ettikleri üç ürünün biri diş ipi dedim, stokta yoksa niye satıyorsunuz? 11 gün ben bunun için mi bekledim? Yok, stokla alakalı değildir. Üründe hata var diye göndermemişlerdir diyor. Üründe hata varsa başka depodan gönder, gidip neden benim indirimden aldığım ürünü iptal ediyorsun? Ayrıca diş ipinde nasıl bir hata olabilir? Şaka gibi, insanın aklıyla dalga geçiliyor ya. Mum almıştım, onu göndermişler. Ezilmiş her yerinden, hata bulamamışlar onda, diş ipini göndermemişler. Şimdi beni arayacaklar da göndermedikleri ürünü teyit edecekler de tekrar gönderecekler ya da bana sormadan iptal edecekler de. Ben niye bu denli mağdur ediliyorum ya? Nasıl böyle bir saçmalık yaparsınız? Koskoca Rossmann siparişe sahip çıkamıyor mu? Çıkamıyorsa hataysa neden bana telafisi yapılmıyor? Mumu değiştireceğim mağazadan, fatura çıkarttıracağım kırtasiyeden. Gerçekten insanları mağdur etmek dışında bir şey değil. Asla online Rossmann, mağazadan alın.

18 Eylül 2024 15:10

Rossmann ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Buraya 1 buçuk ay önce yazmıştım 8 ürünüm eksik geldi iadesini değil gönderilmesini istiyorum diye 3 urunu gelmeden iade etmişlerdi bir mail bile atmaya tenezzül etmeyerek diğer ürünleri de gönderecekler diye 1 buçuk ay bekledim ve bir buçuk ayin sonunda yetkili birisi arayıp iade edeceğiz ürünleri dedi arıyorum müşteri hizmetlerini tam 33 dakika sonra bağlıyor en gudubet insanları seçiyorlar oraya da kukla niyetine özür dilemekten aciz insanlar mağdur ettikleri insanlarla dalga geçer gibi konuşuyorlar. Bir daha alışveriş yapmayacağım dedim evden taşınma Durumum oldu o yorgunlukla yine online alışveriş yapmak zorunda kaldım ve yine bir ürünüm eksik gönderiyorlar. Kafalarına göre eksik ürün gönderecek haber bile vermeyecek arayıp ulaşması 50 saat sürecek ulaşınca ezber dışında kimse yardımcı olmayacak yetkili sizi arar deyip aylarca aramayacak herhangi bir gün beni hatırlayıp AA iptal ettik ürünlerinizi diyecekse neden Rossmann diye bir marka var ve batmadi. Bunları denetleyen yok mu? Alman kalitesi dedik turk isine donmuş is istediğini gönderme yalandan indirim yap gönderme arasınlar ulaşamasınlar resmen elli saat bağlanmaya çalışıp bos boşuna bağlandığını anliyorsun. Onca kisi ben dahil mağdur edildim bunun telafisi olmayacak mi olmadığı gibi de mağdur etmeye devam ediyorsunuz insanları. Onca şikayet okudum kimsenin sorununu çözen olmamış Rossmann’a ne oldu 3 4 aydır başka biri mi devraldı neye güveniyor bu kadar bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Sizi de denetleyen çıkar Umarım bu isin peşini bırakmayacağım.

27 Ağustos 2024 22:30

Rossmann dolandırılığı bırak! Yaklaşık bir ay önce rossmannin online olarak alışveriş yaptım indirimde olduğunu için değil o gün maaşım yattığı için yapmıştım ki indirimde olduğu için de yapabilirdim. Yaklaşık 3 is günü içinde kargoya verilir denilen kargo bir hafta sonra kargoya verildi neyse dedim sorduğumda yoğunluk var anlayışınızı bekliyoruz dendi kargom tam 11 gün sonra evime geldi kutuyu bir açtım ürünlerimin yarısı eksik anlayamadım o kadar zaman geçince ne kadar az şey almışım deyip siparişlerim kısmına girince sok oldum tam 8 adet ürünümü göndermemişler aradım dakikalarca bekletildim müşteri hizmetlerine bağlanabilmek için durumu uzun uzun anlattım eksik ürünlerimi söyledim bana dedikleri 3 eksik ürününüz gözüküyor onu da para iadesi gerçekleştirmişiz bu ne demek bana sormadan indirimde aldığım urunu nasıl iptal edersiniz o zaman ne diye indirim yapıyorsunuz stok mu yok niye göndermediniz diyorum hayır ürünler de hata varmış diyor aldığım ürünlerden biri dis ipi dis ipinde nasıl bir tarih geçme bozulma durumu olabilir tamamen uydurma güya yalandan bir indirim yapıp ürünleri gönderme bana sormadan para iadesi yap bunu da geçtim benim 5 ürünüm daha eksik diyorum daha gönderdikleri ürünleri bilmiyorlar nasıl bir firma ki neyi eksik olduğunu bilmiyor da ben pesine düşüp ürünlerimi gönderin demek zorunda kalıyorum. Bununla kalsa yine iyi tamam bir ekip yonledirecegiz sizi arayacaklar dendi bana bekledim arayan soran yok buraya yazdım şikayetimi 40 dakika içinde birisi aradı başka birinin daha arayıp beni bilgilendireceğini şikayetimin ne olduğunu dinlemek istediğini söyledi uzun uzun ona da anlattım 11 gün kargo bekleyip ürünlerimin eksik gelmesi ve bunun pesine benim düşmem hata sizdeyken tekrar ürünleri göndermeniz için hayli zaman geçecek ve uğraşacağım yani mağduriyetimin haddi hesabi yok bana dediği iptal edilen 3 ürününüzü tekrar alabilmeniz için kargo bedava tanımlayalım size, siz benimle dalga mi geçiyorsunuz daha ürünlerimin yarısından haber yok ve vere vere bana tekrar böyle bir firmadan alışveriş yapabilmem için kargo bedava mi veriyorsunuz. Bunu deyince anlayışınıza sığınıyoruz dedi ve bende ben anlayışlı değilim çözüm üretin bana dedim bunun üzerine evet bazı insanlar anlayışsız olabilir anlıyorum dedi yani hem hatalılar hem de kendilerince mağdur ettikleri insanları kucumsuyorlar. 1 hafta daha geçti beni arayan soran yok bu süreç zarfında 5 defa daha arayıp eksik ürünlerim ne oldu dedim elli saat bekledim

21 Ağustos 2024 14:28

Rossmann gecen şikayetimde yazmıştım detaylı kargom 11 günde geldi ürünlerimin yarısı eksik geldi bana sormadan 3 ürünümü iptal edip para iadesi sağlamışlar ama gelmeyen 5 ürünümün ben demesem farkında bile değiller 11 gün kargo bekle ürünün yarısı gelmesin pesine düşmesen kimsenin haberi olmasın seni arayacaklar densin adam akıllı özür bile dilenmesin en son buraya yazınca beni arayan kadın size o zaman kargo bedava sağlayalım iptal ettiğimiz 3 urunu tekrar alin. Komik. Bu denli mağdur edilip neden sizden alışveriş yapıp size para kazandırayım tekrar. Benim eksik ürünlerim nerede niye kimse bana haber vermiyor gidişattan bir 15 günde eksik ürünlerim için mi bekleyeceğim Çin den mi geliyor ürünler. Bana sormadan yine iptal mi ettiniz ürünleri?

19 Ağustos 2024 17:20 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Merhaba Dilek Hanım İsmim Nurdan şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

21 Ağustos 2024 14:19

Dalga geçer gibi bana sormadan haber bile atmadan bir dandik mail bile atmadan iptal ettiğiniz 3 urunu tekrar alabilmem için kargo bedava seçeneği sundular. Yani diyor ki biz bir hata yaptık sizi mağdur ettik sen gel tekrar bizden alışveriş yap 10 gün kargo bekle belki alırsın hem parandan hem zamanından ol. Özür dileme diye bir şey bilmeyen müşteri hizmetleri aramasın beni ha doğru arayan soran da yok zaten. Şirketiniz adına özür bile dilemeye acizsiniz neredeyse beni suçlu gostereceksiniz. Nerede benim gelmeyen 5 ürünüm ne arayan soran var ne bilgilendirme bu ne saçmalık insanin aklıyla oynuyorsunuz ya dolandırıcı misiniz nedir yani. Nerede benim 5 ürünüm naptınız ürünlerimi. Defalarca iptal olmasın dediğim halde sormadan iptal edip haber mi vermediniz yine ben 10 gün daha mi bekleyeceğim biri bana ulaşsın da ürünleri göndersin diye bu denli mağdur edip utanmadan sadece kargo bedava mi tanimlayacaksiniz.

Hatice
Hatice

Aynısını yaşıyorum yüksek meblağ da bende alışveriş yaptım ürünler gelmedi para iadesi yapılmadı! Bunlar işlerini nasıl yapıyorlar anlamıyorum ve şöyle bir şey muhatap yok çözüm yok paramla rezil oldum

Işıl
Işıl

Merhaba sorununuz düzeldi mi. Bugün bana da eksik kargo geldi. Yorumlarınızı okuyunca çok üzüldüm. Hayatımda ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. Eee pes yani.

Dilek

Bir kargo için 1 buçuk ay uğraştım sayısız kez müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım defalarca derdimi tekrar baştan anlattım boşuna zaman kaybı ve para kaybı haricinde elime bir şey geçmedi urunu aldığım tarihten 1 buçuk ay sonra biri aramaya tenezzül edip geri kalan ürünlerinizi de para iadesi yaptık simdi dedi ve kapattı gel de sövme

Betül
24 Eylül 2024 13:34
Selin sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 17:52

23 Eylül 2024 11:35