Rossmann Kozmetik Urunu Yanlış Alarm Takılması

24 Nisan 2024 18:36

12.04.2024 tarihinde Meşrutiyet Mh Karanfil sokak Ankara Rossmann'dan rimel aldım. Eve gidince rimelin mavi renk olduğunu fark ettim ve Bursa Sur Yapı AVM'de değişim yapmak istedim. Maga müdürü kozmetik ürünlerinde açılma olduğu zaman iade olmadığını söyledi. Hakli olabilir ama daha urunu açmadığımı, üzerindeki mavi işaretten anladığımı ve üzerindeki bantın hala durduğunu gösterdim. Bana bunu siz açmışsınız alarmını da yanlış bantlamışsınız bu şekilde bantlama yapmıyoruz dedi. Bu şekilde kozmetik ürünlerine etiket yapan Ankara'da şube ile görüşmenizi istiyorum. Ya bana açılmış ürün sattılar (yüksek ihtimalle) ya da arkadaşlar kimsenin sağlığını düşünmüyorlar. Açılıp kullanılmış olma ihtimali midemi bulandırıyor

25 Nisan 2024 11:03 (Şikayetten 16 saat sonra)
01 Mayıs 2024 15:02

Merhaba Yaren Hanım, 01.05.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Saygılarımızla.

Hacer sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 18:33
Rossmann İade Veya İptal Kabul Etmediler
Rossmann İade Veya İptal Kabul Etmediler
Duygu sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2024 14:29
"Öncelikle müşteri hizmetlerinden nurdan hanıma İnegöl AVM Rossmann müdür yardımcısı Süleyman beye bilgileri ve yardımsever tavırları için çok teşekkür ederim sorunum çözüldü"
Rossmann Mağazasının Maybelline Ait Kusurlu Ürün Değiştirmeme
Selen sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 21:24

Serpil