Esra sonucu yetersiz buldu

Rossmann Isına Üre İçeren Kremin Alerji Yapması

31 Mayıs 2023 22:28

Rossmann içinde üre bulunan vücut kremi kullanınca alerji yaptırdı. Kollarım ve bacaklarım kırmızı beneklerle dolu, doktora gittim ve iğne ilaç tedavisi aldım. Olması üzücü, ürün hala satılıyor olmasına rağmen bu kadar şikayet var. Ürünü yarın Kocaeli İzmit 41 burada mağazasına iade edeceğim. Kremin verdiği zararı zaten görecekler, alerji, kızarıklık ve kaşıntı şikayetiyle 7 gün önce almıştım. Ayrıca, ürünün ücret iadesini istiyorum. Aldığımız kremin verdiği zarar tabii ki 100 TL'lik değil. Yetkililerden duruma bir çözüm bulmalarını rica ediyorum.

01 Haziran 2023 09:47 (Şikayetten 11 saat sonra)
01 Haziran 2023 15:28

Merhaba Esra Hanım, 01.06.2023 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

Esra
Esra
02 Haziran 2023 08:37

Kendim Rossmann müşteri hizmetlerini arayarak ücret iadesini talep ettim, gün içinde mağazaya bıldırım sağlayıp iademi aldım. Alerji olmam ilaç iğne tedavisine karsı tabii ki bir şey yapmadılar, en azından bir özür bir hediye çeki beklerdım. Tabii ki telafisi olmayacaktı fakat geçiştirilmek de üzücü. Ücret iadesi zaten kanunı hakkımız.

Kübra
Kübra

İğne ve ilaç tedavi sonrası düzeldi mi cildiniz. Aynı şey benim de başıma geldi maalesef

rossmann-isina-ure-iceren-kremin-alerji-yapmasi-2.jpg
rossmann-isina-ure-iceren-kremin-alerji-yapmasi-1.jpg