Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Rockstar Games

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2.2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Rockstar Games ile ilgili bir şikayetin mi var?
199 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 gün önce

Rockstar Games GTA5 De Mağazaya Girememe Sorunu

videoplayer-icon

GTA5: de m bölümü var ama m bölümü mağazada geçiyor ama ben oyunda hiçbir mağazaya giremiyorum ister görev olsun ister başka bir şey hiçbir şekilde mağazaya giremiyorum oyunda level atlarken baga giriyor lütfen en kısa sürede düzelmesini arz ederim teşekkürler ve şu an m görevini yapamıyorum

Rockstar Games GTA5 De Mağazaya Girememe Sorunu
5 gün önce

Rockstar Games GTA 5 Kendi Kendine İade

GTA beşim kütüphanemde değil kendi kendinde iade etmiş ve bana bildirim gelmemiş şikayetçiyim. Bazı insanların babaları izin vermiyor bir kere ben eli tl aldığım oyun şu anda üçyüz dokuz Sek ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bu yorumuma bakın yardım edin. Gta beş istiyorum pls

1 hafta önce

Rockstar Games GTA 5 Social Clubs Sorunu

Rockstar games üye olmaya çalışıyorum. Doğum tarihi, her şeyi dolduruyorum sıra robot doğrulamaya gelince ya sesle doğrula, ya da at resimli bir doğrulama çıkıyor. Yukarı doğru olanı seçin diyor yukarı doğru olan nedir ya!100 defa denedim olmadı. Parayla oyun satın oluyoruz ama giriş yapamıyoruz, çı...

2 hafta önce

Rockstar Games Hile Biri Tarafından Ban Yemek

Bu nedir ya böyle bir hile olabilir mi Aksa GTA oynamaya karar verdim oyna girdim bin tane hile adam beni Rockstar Games hesabımdan attı daha sonra böyle iş mi olur diye çıktım oynamadım sabah bir girdim 1 ay ban yemişim hem banımın kaldırılmasını hem zararımın karşılanmasını istiyorum.

2 hafta önce

Rockstar Games gta 5 sorunu

GTA 5 onlineda oynarken görev yapıyordum ve görev bitmeden yani yapmadan direkt oyundan çıktım ve tekrar girmek istediğimde karakter hareket etmiyor ve ekran piksel gözüküyor. Fakat haritadaki oyuncuların mesajları gözüküyor. Bunu nasıl çözebilirim

Rockstar Games İade Ücreti Gelmedi

GTA San Andreas ödeme iptali yaptığım halde oyunum listemden kaldırıldı, silindi ve param iade edilmedi. Acilen paramın iadesini talep ediyorum. Rockstar Games ve Google Play Store sorumludur. 29.99 TL'ye aldığım oyun artık elimde bulunmuyor ve parasını da vermediler.

3 hafta önce

Rockstar Games Social Club Steam Açılmıyor ( Red Dead 2 )

videoplayer-icon

Steam red dead iyi açılmadı. Rockstar Games Social Club ev internetinden giremiyorum. PC'yi Windows 11 e güncelledikten sonra oldu. (Windows 10 geri yükledim olmadı, oyunu tekrar yükledim olmadı İnternet sağlayıcım dünya geneli sorun olduğunu bazı ip'lerin engellediğini söyledi. Ancak telefon inter...

Rockstar Games Social Club Steam Açılmıyor ( Red Dead 2 )

Rockstar Games GTA Online Açılma Sorunu

GTA online sorunu Merhaba online neden giremiyorum internetim sağlam Network sağlam Rockstar la ilgili bir yazı çıkıyor sadece mod açabiliyorum hiçbir sıkıntı yoktu eskiden oyunu silip tekrar da yükledim yine sorun çözülmedi yardımcı olursanız sevinirim

4 hafta önce

Rockstar Games Robot Doğrulama Adımı Geçilmiyor

Rockstar games üye olmaya çalışıyorum. Doğum tarihi her şeyi dolduruyorum sıra robot doğrulamaya gelince ya sesle doğrula ya da at resimli bir doğrulama çıkıyor. Yukarı doğru olanı seçin diyor yukarı doğru olan nedir ya 100 defa denedim olmadı parayla oyun satın oluyoruz ama giriş yapamıyoruz

Rockstar Games Robot Doğrulama Adımı Geçilmiyor
14 Şubat

Rockstar Games GTA 5 Türkçe Yama Hileler Ve Vac Ban

Epic game de GTA 5 e Türkçe yama yüklemek istedim ve online girdim fakat direk vac ban yedim banımın kalkmasını rica ediyorum + olarak oyunca çok fazla hile var lütfen bir an önce çözüm bulunsun 2 tane hesabımdan vac ban yedim alakasız yere banım kalkmasını istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler

13 Şubat

Rockstar Games Çözüm, Fırsat Maliyeti Dengesizliği

Rockstar games launcher uygulamasından da, rockstar sitesinden de nefret ediyorum. Online bağlantı kuramıyorum. DNS değiştirme veya ağ ayarlarını sıfırlama işe yaramıyor, hiçbir akıllı cihaz signin. Rockstar games sunucusuna bağlanamıyor. Oyunu oynayabilmek için 6 AP'li modeme reset atmam gerekiyor....

09 Şubat

GTA 5 Online girmeden direkt olarak story mode başlatıyor ayarlardan online seçeneğine girdiğimde de bir şey yapamıyorum. Ayrıca socialclub'u açtığım zaman offline yazıyor Rockstar Games başlatıcısı ile açtığımda ise resimdeki hatayı veriyor çözen varsa yardım etsin lütfen.

Rockstar Games Grand Theft Auto 5 Online Girememe Sorunu
3 Destekçi
06 Şubat

Rockstar Games GTA5 Aktivasyon Kodu İstiyor Girdiğimde Bu Kod Zaten Kullanımda Diyor

videoplayer-icon

Steam'den aldığım gta5 e girmeye çalıştığımda rockstar launcher aktivasyon kodu istiyor girdiğimde ise bu kod zaten kullanımda diyor her şeyi denedim rockstar supporttan Ticket attım çözüm bulamadılar neredeyse bütün Forum sayfalarına yazdım bileniniz varsa lütfen yardımcı olun.

Ege
01 Şubat

Rockstar Games Oyun Şikayeti Rockstar

Oyunun son 5 görevi ni yapıyorum ve kaydetmiyor bende bunu şikayet ediyorum ve hiçbir şey yapmıyorlar ve oyunu 3 kez bitirdim ama gene olmuyor gene olmuyor. Artık iade etmek istiyorum. 360 TL'ye aldığım oyun 125 TL olarak iade edebiliyom bu marka başlarda güzeldi artık çok kötü

Ege
31 Ocak

Rockstar Games GTA 5 Online Sorunu

GTA 5 oyuna girdiğimde direkt story mod atıp online geçmek istediğimde, social Club is offline diyordu. Kardeş 4 internet değiştirip denedim olmuyor bıktırıyor cidden Youtube.com'de çözümüne baktım olmuyor herkes aynısını yapıyor ama işe yaramıyor harbi iş değil ya 2015ten bahsediyoruz burda ya 7 yı...

30 Ocak

Rockstar Games GTA 5'te Sebepsiz Yere Ban

GTA 5 offline mode de oyun oynuyordum. Modlarım falan vardı sonra PC'ye format attım ve GTA 5'i yükledim. Ama GTA 5 açılmadı. Sonra sorunu çözdüm. Ama arkadaşımla beraber GTA online gireceğim zaman birden perma ban yediğim yazıyordu. Ama ben hiç mod falan yüklemediğimden emindim. Sebepsiz yere ban y...

30 Ocak

Rockstar Games Sosyal Kulüp Aktıvasyon Doğrulama

Ürünü yeni aldım lakin kayıt olduğum halde doğrulama kodu geliyor. Mail adresime aktive kodu sayfasına aktarılırken siyah ekran alıyorum kaydımı doğrulayamıyorum. Lütfen bir çözüm bulunmalı. Steam'den satın aldım boşuna mı o kadar indirme bekledik, para verdik?

29 Ocak

Rockstar Games GTA 5 Online Hile Yüzünden Oyundan Atılıyorum

GTA 5 online da rlauch diye bir orusu çocuk var sürekli beni oyundan attırıyor ne zaman girse isteyerek hile ile benim oyunumu kapattırıyor buna bir çözüm yok mu oynayamıyorum onun yüzünden GTA 5 in açılması zaten 15 dakika sürüyor lütfen yardımcı olun yeni başladım oyuna.

Marka Profili

Rockstar Games bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Rockstar Games henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Rockstar Games bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör