Rocks Hotel & Casino Eğlenmek Vakit Geçirmek Maksadıyla Gittiğimiz Yerde İçeri Alınmadık

10 Haziran 2024 08:11

KKTC rocks otel (Girne) casinosunda birkaç sefer eğlenmek maksadıyla arkadaşlarımızla gittik. Yanımda Türkiye'den gelen misafirlerimle beraber casinosuna gittiğimde girişteki çalışanlar düşük bet oynamaktan girişimin iptal ettiğini, bununla alakalı yanlışlık olmadığını söyledi. Şaka gibi eğlenmek vakit geçirmek maksadıyla gittiğimiz yere içeri alınamamak.

09 Haziran 2024 02:50

Yanlışlık olmuştur arkadaşların gecesi yok, gündüzü yok düşüncesiyle resepsiyonu arayıp gürkan bey ile görüşüp durumu izah etmeme rağmen bu durumu düzeltemediklerini bunun için otele gelip gerekli kişilerle görüşmem gerektiğini kendi üslubuyla anlatmaya çalıştı fakat rocks Hotel gibi bir yer Girne de o kadar Hotel olmasına rağmen sen adam mı seçiyorsun böyle yok artık müşterileri lerin bu ayıplarını bilmiyor sanırım

09 Haziran 2024 02:54

Yani kıbrisa tatile gelip rocks otele gelirseniz girişte birkaç personeli sizi değerlendirip kıyafetinize, paranıza göre, onlar müsaade ederse otele giriş yapabilirsiniz arkadaşlar. Bunları değerlendirmeniz yerinde olacaktır...

Rocks Hotel & Casino Ödül Toplamı Yanlışlığı

11 Temmuz 2024 17:16
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Grand Pasha Hotel (KKTC) Şansınız Otel Tarafından Elinizden Alınabilir!

08 Ekim 2023 14:18

Kaya Artemis Resort Restoran Hizmeti Hayal Kırıklığı

29 Ocak 2025 04:07
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Elexus Hotel Girne Kıbrıs Şikayeti

05 Temmuz 2025 07:42