Güntülü
14 Kasım 2024 20:04

22.12.2022 tarihinde Trendyol üzerinden Roborock H7 marka dikey süpürge satın aldım. Birkaç ay kullandıktan sonra ekte görseli bulunan WhatsApp yazışmalarında göründüğü servis uyarısını verdi. Yetkili servisi olan esta bilgi teknolojileri şirketi ile iletişime geçtim. 30 Mart 2023 tarihinde ilk kez Süpürgeyi tamire gönderdim ve yaptıklarını söyleyip geri gönderdiler. 25 Eylül 2023 tarihinde süpürge yeniden bozuldu ve 2. Kere yine tamire gitti geldi. Bu gelişinde ekte görselini görebileceğiniz şekilde tetik yuvası kırık şekilde geri gönderildi. 6 Ağustos 2024 tarihinde 3. Kere bozuldu ve yeniden tamire gitti. Sürekli arıza veren süpürgemiz için artık değişim istediğimizi defalarca tamire gittiğini söylediğimizde bakacaklarını söylediler ve süpürgede hiçbir işlem yapmadan çalışıyor deyip geri gönderdiler. Filtrelerinin temizlenmesi gerek dediler. Zaten süpürgeye bakmış olsalar üzerinde sıfır filtre takılı olduğunu görebilirlerdi.
Ardından çalışmadığına dair yeniden video ilettim ve 4. Kere tamire gitti. Bu sefer kesinlikle tamir istemediğimi değişim istediğimi söyledim ve motoru değiştirip geri gönderdiler. Bu gelip gitmeler için sürekli kargo ücreti ödedik.
Süpürgeyi motoru değiştirip gönderdikten sonra 5 dakika bile çalışmadan yine servis uyarı verdi ve ucuna taktığınız hiçbir süpürge başlığını döndürmüyor çalıştırmıyor.
Roborock markası ve Türkiye distribütörü ürünlerinin hiçbir anlamda arkasında durmuyor. Hiçbir hizmet alamıyorsunuz. Garantisi olan ürün hatalı hiçbir şekilde çalışmıyor ve değişim veya iade diye bir hizmetleri yok. Roborock pişmanlıktır.

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Roborock H7: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Gözde
23 Aralık 2024 18:23
Koray sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 19:39

Yedek Parça Temin Edilemeyen Roborock Süpürge İçin Çözüm Bulunamıyor