Eda sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S6 Max V Şarj Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

06 Aralık 2024 19:08

Roborock s6 max v robot süpürgem var ve uygulamayı güncelledikten sonra süpürgeyi çalıştırdım evi temizledi ardından şarj ünitesine gitmesi gerekirken şarj yerini bulamadı. Ve kendim şarj yerine koyduğum zaman şarj almıyordu. Büyük ihtimal şarj ünitesinde bir sorun var. Daha alalı iki yılı çok az geçti ve nasıl böyle bir hemen sorun çıkabiliyor? Ayrıca müşteri temsilcisini aradım çok ilgisiz direkt dedi ki pilinin ömrü bitmiştir. Pilinin ömrü bitse süpürge hala çalışmaz ve ben bu süpürgeyi çok nadir kullanırım iki yılda imkansız pilinin bitmesi. Buna bir çözüm bulun. Kaliteli diye sizi tercih ediyoruz. İki yılda makine bozuluyor.

26 Aralık 2024 08:55

Roborock süpürgemin şarj istasyonunun ana kartı yandığı için Roborock servise göndermek istedim. Servise gönderdim 18 Aralık'ta onlara ulaştı ve benden ana kart için 6700 TL istediler. Bana da fazla geldiği için geri göndermelerini istedim serviste 800 TL gibi bir ücret çıktı. Neyse ben geri göndermelerini bekliyorum 19 Aralık'tan beri. Her gün yok kurye atanacak yok adresiniz yazmıyor. Sanki kurumsal değil pazardan almışım gibi kimseyle iletişim bile kuramıyorum. Şimdi de takip edebileceğimiz web site kapanmış. Eğer yarın da göndermezseniz gidip Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Zaten o kadar ilgisiz bir firma ki buraya yazdığınızda bile geri dönüş yapmıyorlar. Kimse Roborock alıp da böyle servisi ile uğraşmasın aman diyeyim

26 Aralık 2024 09:57 (Şikayetten 19 gün sonra)

Değerli Roborock Türkiye Müşterimiz, Roborock Türkiye Müşteri Hizmetleri, Saygılarımızla.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Süpürgem Tamirden Çalışmadan Geldi Yüksek Ücret Ödedim Mağdurum

07 Haziran 2025 23:33
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Sağlanamıyor

03 Temmuz 2025 01:33
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S5 Max Şarjı Çabuk Bitiyor

20 Eylül 2024 12:33