Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Max Harita Sorunu

Berkay
09 Nisan 2023 15:08

Roborock Q7, haritada olmayan oda oluşturuyor. Gönderdiğim odaya değil, başka odaya gidiyor. Garantiye göndermek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İstasyonu bile bulamıyor. Bunun nedeni ne olabilir ben de merak ediyorum. Bir hafta çalışmadı sonrasında bu şekilde hatalı harita oluşturup farklı alanlara gidiyor

Beyza

Berkay bey ile aynı sorunu yaşıyorum siz nasıl çözüm buldunuz acaba öğrenebilir miyim?

Berkay

Çözüm bulamadık dönüş yapan da olmadı. Haritayı silip yeniledim ama yine aynı sorun oldu. Bazen gönderdiğim odaya değil de kendi oluşturduğu odaya gidiyor.

Garanti Sürecinde Çözülmeyen Roborock Q7 Max Haritalandırma Ve Temizlik Sorunu

İlayda
13 Aralık 15:07

Roborock Q7 Süpürgede Sürekli Isınma Ve Haritalandırma Sorunu, Değişim Veya İade Talebi

Nilüfer
06 Ekim 09:58
roborock-q7-supurgede-surekli-isinma-ve-haritalandirma-sorunu-degisim-veya-iade-talebi-7.jpg
roborock-q7-supurgede-surekli-isinma-ve-haritalandirma-sorunu-degisim-veya-iade-talebi-6.jpg
roborock-q7-supurgede-surekli-isinma-ve-haritalandirma-sorunu-degisim-veya-iade-talebi-5.jpg
roborock-q7-supurgede-surekli-isinma-ve-haritalandirma-sorunu-degisim-veya-iade-talebi-4.jpg
roborock-q7-supurgede-surekli-isinma-ve-haritalandirma-sorunu-degisim-veya-iade-talebi-3.jpg
roborock-q7-supurgede-surekli-isinma-ve-haritalandirma-sorunu-degisim-veya-iade-talebi-2.jpg
roborock-q7-supurgede-surekli-isinma-ve-haritalandirma-sorunu-degisim-veya-iade-talebi-1.jpg
Tüm Q7 MAX Şikayetlerini Gör
Roborock Kategorileri