Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Oksitleme İle Alakalı?

17 Mayıs 2024 14:35

Roborock Q7 Max marka robot süpürgemi 1 yıl oldu alalı ve durmadan 'sıcaklık eşiğini geçti' diye hata verip olduğu yerde kendini kapatıyor. Garantiye yolladığım cihazın oksitlenme nedeniyle kullanıcı hatası kaynaklı olduğunu savunup vakum motoru ve anakartın değişimini söyleyerek karşılığında 6500 TL istediler. Cihazın sadece su haznesinde su bulunduğunu ve bununla silme işlemi yaptığını bilmiyorlar herhalde ve belli ki bir yerlerden su sızıntısı olup oksitleme yapmış. Bu meblağı veremeyeceğimi ve robotun zaten o fiyat olduğunu söyledim, karşılığında ise 'beyefendi sizin robotunuz şu an 38000 TL' gibi bir söylemde bulundular ve internetteki fiyatlarına baktığımda 16000 TL'ye satan güvenilir mağazaların olduğunu gördüm. Ürünümü geri yollamalarını isteyince de bu sefer servis ücreti ve kargo parasını ödeyeceğimi söylediler. 'Cihaza hiçbir şekilde müdahale edilmeden istenilen 800 TL ve kargo ücretini istemeleri benim bu cihazı almamın verdiği pişmanlık ve firmanın itibarının benim nazarımda bittiğini söylemek isterim. Müşteri hizmetleriyle anlaşamayacağımı anladım ki siz de anlaşamayacaksınız, bu nedenle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek istiyorum. Roborock pişmanlıktır!

17 Mayıs 2024 14:20

Roborock Q7 max marka robot süpürgemi 1 yıl oldu alalı ve durmadan "sıcaklık eşiğini geçti" diye hata verip olduğu yerde kendini kapatıyor. Garantiye yolladığım cihazın oksitlenme nedeniyle kullanıcı hatası kaynaklı olduğunu savunup vakum motoru ve anakartın değişimini söyleyeyim karşılığında 6500 TL istediler. Cihazın sadece su haznesinde su bulunduğunu ve bununla silme işlemi yaptığını bilmiyorlar herhalde ve belli ki bir yerlerden su sızıntısı olup oksitleme yapmış. Bu meblağı veremeyeceğimi ve robot zaten o fiyat olduğunu söyledim karşılığında ise "beyefendi sizin robotunuz şu an 38000 TL" gibi bir söylemde bulundu ve internetteki fiyatlarına baktığımda 16000 TL'ye satan güvenilir mağazaların olduğunu gördüm. Ürünümü geri yollamalarını isteyince de bu sefer servis ücreti ve kargo parasını ödeyeceğimi söylediler."Cihaza hiçbir şekilde müdahale edilmeden istenilen 800TL ve kargo ücretini istemeleri bende bu cihazı almamın verdiği pişmanlık ve firmanın itibarının benim nazarımda bittiğini söylemek isterim. Müşteri hizmetleriyle anlaşamayacığımı anladım ki sizde anlaşamayacksınız bu nedenle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek istiyorum. Roborock pişmanlıktır!

Yorumlar (6)

Selenay
Selenay

Merhaba aynı şey benimde başıma geldi sıcaklık Eşiği uyarısı verip olduğu yerde kapanıyor bunun çözümü olarak en son ne yaptınız nasıl kullanıyorsunuz şu an robotu

Doğan

Merhabalar robotun fırçasını çıkartın çorap vs gibi bazı setler içine giriyor ve maalesef zorlayınca ısınıyor ona bir bakin eğer sorun devam ederse dışarıdan birini bulun ya da anlayan biri varsa ona baktırın ben kendim müdahale ettim simdi bir sıkıntı yok sizde dediğim gibi içine herhangi bir şey girmemişse dışarıdan sağlam birini bulun çünkü servis adı altında hiçbir şey yapmıyor ve parayı alıyor

Zeynep

Merhaba geçmiş olsun. Aynı sorunu bizde yaşadık servisten arayıp oksitlenme dediler. 5750 TL ücret talep ediyorlar. Sizdeki son durum nedir acaba öğrenebilir miyiz. Biz henüz dönüş yapmadık

Mümine
Mümine

Doğan bey aynı şeyler benimde başıma geldi. Müşteri hizmetlerinin bir dediği bir dediğini tutmuyor sürekli yalan şeyler söylüyorlar. Bende gönderdim benim süpürge çalışıyordu. Arada istasyonu bulamıyordu sadece. Gönderdim. Oksitlenme dediler ben onay vermediğim halde süpürge yapılmış ve 6 bin tl yi vermeden geri göndermeyiz diyorlar. Neyse mecbur parayı ödedim sonra diyorlar ki şu an onay sürecinde tamir ediliyor diyorlar. Bir gün önce yapıldı deyip parasını aldılar. Bir gün sonra yapılmadı diyorlar ve kaç gün bu şekilde süpürge gelmedi. Ayrıca ben süpürgenin yapıldığını nereden bileceğim parçanın değişip değişmediğini dedim. Çıkan parçalar size gönderiliyor dediler. Kargo geldi ve benim tertemi gönderdiğim yeni süpürgenin her yeri kıllı resmen süpürgenin terkeleğinde kıl yumağı vardı. Ve yanında hiçbir parça gelmedi aradım parçalar geri gelmez geri dönüşüme gider dediler sürekli bir yalan içindeler. Garantinin kapsadığı fırça değişimi falan hiçbir yapılmamış

Zeynep

Tekrar Merhaba Doğan bey. Bize cevap verdiler hatta kendileri aradılar. Ama dediğiniz gibi bizim hiçbir hatamız olmadan sadece oksitlenme deyip, batarya, hafıza kartı, soket değişimi olacak deyip o kadar para istemeleri işin içinde başka bir iş olduğu, (mesela ederinden çok para istenmesi veya bizler uzman olmadığımız için hasarın ne kadar olduğunu bilemememiz ve nasılsa ne denirse inanırız anlayışı gibi.) kanaati oluşturuyor. Bizde cihazı geri isteyeceğiz ancak başka bir yere tamir ettirmeyi düşünüyoruz. Siz tamir ettirdiniz mi ettirdiyseniz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ediyorum.

Doğan

Merhabalar aramasanız aramıyorlar bilginiz olsun her gün aramanız gerekiyor son durumu ile alakalı benden 6500 TL istediler yaptırmadım 800 TL servis ücreti ve kargo ücreti hiçbir şey yapmadılar ama yinede o parayı verdim durum raporu da yollamadılar robotu yolladılar demem o ki arayın her gün arayın robotu yollasınlar ilgisizlikte bir numaralar.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Süpürge Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

İbrahim
11 Şubat 2025 12:19

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Roborock Q7 Max İçin Yüksek Onarım Ücreti Talebi Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği

01 Ekim 2025 10:36
Roborock Kategorileri