Remziye sonuçtan hiç memnun değil

Remziye
28 Eylül 2024 22:26

Ürünüm 1 gün kullanmayayım hemen uyguluyorum koduna girip açılmıyordu çevrim dışı yazıyor ve Elle düğmesine basmadan açılmıyordu açtığımda şarjı %50 bitmiş oluyordu aradım müşteri hizmetlerini bu normal dediler 3 gün sonra arzulandı ve hiç çalışmadı servise verdim tam 9 750 TL ücret istediler 3 ay oldu alalı robotu garanti kapsamında değilmiş kullanıcı hatası dediler.

Su çekmiş dediler asla böyle bir şey olmadı sadece süpürmeden sonra sildirme yapıyordum. Araştırdım silme yapılınca hep arızalanıyormuş. Çok sinirlendim insanı yanıltıyorlar daha taksiti bitmeden garantili ürüne bu kadar ücret talep ediyorlar yanıltma bu.

28 Eylül 2024 22:39

Roborock s8 robotu 8 mayısta aldım ürünümün uyku moduna girip açıldığında şarjı yarıya kadar bitiyordu servisi aradım normal bütün süpürgelerde bunolur dediler. 3 gün sonra robotum tamamen bozuldu servise verdim servis benden tam 9750 TL ücret istedi kullanıcı hatası olduğunu söyledi asla kabul etmiyorum sorun olduğu için servisi aradım normal diye geçiştirdiler. Daha 4 ay olmadı garanti ne işe yarıyor smartfix servis çalışanların konuşmaları çok kaba ayrıca lütfen mağduriyetim giderilsin daha taksitini bitirmedim robotun

Ek

06 Eylül 2024 12:33
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
02 Nisan 2024 14:40
Roborock Yetkili Servisi Hezimeti
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Roborock G8 Süpürgemin Onarımı İçin Ücret Talep Ediliyor

18 Ağustos 13:51