Doğuş sonuçtan çok memnun

Robolink Teknoloji Robolinkmarket.com Siparişim Ettiğim Üründen Başka Bir Ürün Yollamış!

26 Haziran 2024 19:17
Doğuş'un Teşekkür Mesajı
“Robolinkmarket.com'dan Hüseyin Bey'e ilgi ve alakaları için teşekkür ederim. Yazıcı elime sorunsuz ulaştı. Yalnız, yaşadığım mağduriyet sonrası, bir çam sakızı çoban armağanı beklemedim değil. Sağlık olsun.”

Merhaba,

Geçtiğimiz gün, aşağıda detaylarını paylaştığım sipariş sonrasında, tarafıma gelen ürünlerden birisi, verdiğim siparişteki üründen farklı bir model olarak gelmiş. Normalde "Ender-3 V3" modelini sipariş vermiştim, ancak "Ender-3 V3 se" modeli tarafıma yollanmış.

Söz konusu mağduriyetimin ivedi şekilde giderilmesini, doğru ürünün tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

Sipariş No: TS2506331834

Doğuş
26 Haziran 2024 19:38

Robolinkmarket.com'dan H*** Bey, tarafıma hızlıca dönüş yaptı. Konu ile ilgilendiklerini, mağduriyetimin en kısa sürede giderileceğini iletti. Gelişmeleri paylaşacağım. İlginiz ve hızlı dönüşünüz için teşekkürler.

Doğuş
28 Haziran 2024 21:03

İlker sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 22:31
Https://www.miturkiye.com.tr Alışveriş Deneyimim Hakkında
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 21:56
Yanlış Ürün Gönderildi, Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı
Yanlış Ürün Gönderildi, Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 17:32
Turkcell Pasaj Turkcell Yanlış Ürün Göndermiş