Harun sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 12:04

15 Ekim 2024 tarihinde robo dan şarjlı tırpan aldım içindeki 2 batarya arızalı çıktı şarj olmuyor! Müşteri hizmetleri mail ve WhatsApp dan yazdım hala dönüş olmadı! Ürünler kalitesiz gibi duruyor. Derdimizi anlatacak yer yok müşteri hizmetleri numarası yok böyle bir firma mı olur! Sene 2024 işe bak ya! 😡

28 Ekim 2024 13:39

Robo firmasıyla müşteri hizmetleri ile sorun yaşıyorum bir kendilerine ulaşamıyorum aldığım ürünün bataryası bozuk çıktı ve ürünü gönderdim ortalıkta ne ürün var ne de para çok saçma sapan bir firma böyle yapacaklarsa bu işi bıraksınlar ben hayatımda böyle bir şey görmedim

26 Ekim 2024 22:56

Robo 'dan aldığın arızalı tırpan'ın bataryasıyla beraber ürünü 21 Ekim 2024 pazartesi günü iade ettim o günden beri beni ne arayan oldu ne de soran paramı yatıran oldu derdimi anlatacak hiçbir yer çok müşteri hizmetleri bakımından çok yetersiz ve anlamsız bir firma yıl 2024 yapılan saçmalık böyle bir firma mı olur

sarjli-tirpan-batarya-sorunu-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
21 Ekim 2024 11:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. şikayetiniz bize ulaşmış olup kısa süre içinde iletişime geçeceğiz. Robo Türkiye müşteri hizmetleri

26 Ekim 2024 22:47

Benim sorunum hala çözülmedi ürünü iade ettim bana hala dönüş yapılmadı param hala yatmadı

26 Ekim 2024 23:00

Beni niye aramıyorsunuz kardeşim ya siz nasıl bir firmasınız! 😡

28 Ekim 2024 13:35

Beni arayın lütfen

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 10:49
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
26 Haziran 2024 17:29
"Sorun çözüldü para iadesi geçte olsa gerçekleşti. Teşekkürler..."

Kemal
14 Mayıs 2025 10:01
Kırık Parça Gönderilmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor
Kırık Parça Gönderilmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Robo Marka Çim Biçme Makinesi: Yedek Parça Ve Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı

Yıldız
18 Mayıs 2025 08:34