Robinson 5 Kelebekler Vadisi Tekne Turu Fethiye Ölüdeniz Tekne Turu (Robinson5) Sahilde Saygısız Personeller

30 Temmuz 2024 10:42

Fethiye Ölüdeniz Tekne Turu İlgilerinin müşteriye, turiste davranışları son derece, terbiye dışı, saygısızca, görgü kurallarına, adaba aykırı.
Robinson 5 tekne turu için bilet aldık. Servisle acentanın önünde indirildik. Buraya kadar her şey güzel. Orada bize bir şey denmedi. Ben acenteye sordum ki gidelim mi teknemize, orayı biliyorum çünkü. Orada çalışan genç çocuk bizi boş muhabbete tuttu iki dakika. Bizi siz mi götüreceksiniz dedim. Yok buyurun gidin kendiniz dedi. Kardeşim teknenin saatini bilmiyor musun, sen götürmeyeceksen niye beni oyalıyorsun? Biz dört kişi hemen sahile indik. Bir dakika mesafede. Saat tam 10. 38 idi. Tekne limandan ayrılmamıştı. Çocuğa biz de geliyoruz diye el etmeme rağmen bakın buraya dikkat halatı çözmüşler diye bizi tekneye almadılar. Gözümüzün önünde tekne kıyıdan ayrıldı, suya girsen tekneye binerdim. Hiç kimse o esnada bizimle ilgilenmedi. Adam geldi otuz saniye sonra sorun yok dedi yandaki tekneye bileceksiniz. Neden kendi teknemiz bizi dibinden almadan gitti dedi. Kendi teknemize bineceğiz. Hemen kıyıda zaten. Burada tartıştık. O kadar saygısızlıklar ki, orada beş altı adam oldular. Bize gülmeye başladılar. Neye gülüyorsunuz diye kadın başıma çıkıştım. Siz kimsiniz ya dedim. Müşteriye davranışları bilet alana kadar çok güzel aldıktan sonra ise saygısızca, fütursuzca. En çok canımızı sıkan bu saygısız tutumları oldu. Diğer tekneye bindik, arkamızdan tip tip bakmaya devam ettiler. O kadar sinirlendim ki ne bakıyorsunuz be dedim elimle. Gerçekten insanın sinirlerine oynuyorlar. Biz oraya eğlenmeye gittik bize sinir harbi yaşattılar. Sonra diğer tekne sahibi geldi, inin dedi teknemden, sizi almak zorunda değilim. Bizim sizinle problemimiz yok dedim. Tekne kıyıdayken bizi tekneye almadılar dedim. Sonra diğer tekneyi zaten 5 metre bile uzaklaşmamıştı, geri çağırdı o saygısız tip. Teknemize bindik.
Genel olarak biletlere fiş kesilmiyor, bence vergi vermiyor olabilirler. En çok canımı sıkan çok saygısız terbiye dışı insanların turizm sektöründe olup insanların gününü kötü etmesi. Dönüşte serviste yine aynı ilgisizliği ve umursamazlığı yaşadık. Yapmayın bu işi o zaman.

24 Temmuz 2023 14:48

Barkas Tour (Marmaris) Tekne Turu Deneyiminde Hayal Kırıklığı

16 Temmuz 2024 10:45

03 Temmuz 2023 11:42
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 20:55

30 Haziran 2023 12:44