Riomi Trendyol Ve Satıcı Sorunları: Bozuk Ürün Hayal Kırıklığı

Secil
26 Nisan 2024 15:21

Trendyol'daki hnk teknoloji satıcısından aldığım riomi marka epilasyon cihazı geldiğinde bozuktu. İade ile yolladım ancak reddedildi, üretim hatası olmadığı belirtildi. Kargoda bozulmadığına dair bir anlayışım vardı zaten. Beni hatalı göstermeye ve tamir ücreti almaya çalışacaklarını düşünüyorum. Trendyol sahip çıkmadı. Hnk teknoloji'nin numarasını bularak ilk olarak a*** hanım'la görüşme sağladım ve WhatsApp üzerinden videoyu atmamı, yardımcı olacağını söyledi. WhatsApp'tan videoyu attığımda, 'atış yapmadıysanız iade edebilirsiniz.' denildi. Atış yapmadan bozuk olduğunu anlamam mümkün değildi ve her defasında farklı bir kişi yazıyor gibiydi. 'gönderin incelensin.' denildi.
Bugün tekrar aradığımda, sanırım n***** ile görüştüm. Kişi, hakaret ve suçlayıcı tavırlarla '140 atış yapmışsınız, ürün ilk çalışıyordu sonra ışık gitti. 10 atış olsaydı iade alınırdı.' gibi bahanelerle suçlama yaptı. Hatta 'yemek su içmeden bütün vaktinizle atış yapsanız ancak...' gibi ukalaca konuştu. 'beni mi suçlu çıkarıyorsunuz? ' dediğimde 'evet.' diye ukalaca konuşmaya devam etti. Beni konuşturmamak için elinden geleni yaparak aynı şeyleri tekrarladı durdu.
Buradan anlaşılıyor ki ürün bozuk olmasa da her an elimizde kalabilir. Ben her zaman bu ürünle haşır neşir değilim ki ürünün bozuk mu yoksa ben mi yapamadım diye düşünmeye vakit bulamadım. Kaç atış yaptığımı saymadım. Ayrıca, 'Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz, soy ismim bu, t. C. Bu.' diyerek ukalaca tavırlarını sürdürdü. Anlaşılan o ki, bu kişiler milletin parasını yemeye alışmış durumdalar.

01 Haziran 2024 18:16 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba. destek hattımızı aramanızı veya WhatsApp destek hattımıza şikayetinizin ekran görüntüsünü alarak yazmanızı rica ederiz. Sizlere İvedik ile destek olacağız. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz

Elif
03 Ağustos 2024 22:44
Riomi Buz Lazer Markasının Arkasında Durmadı
Songul sonuçtan hiç memnun değil

Songul
23 Ağustos 2024 17:17
Riomi İade Reddi

Ayşenur
24 Mayıs 2024 12:00
Riomi Trendyol Ve Hnk Teknoloji
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
12 Şubat 2024 10:03
Riomi İpl Buz Başlıklı Lazer Bir Günde Bozuldu Trendyol
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
26 Haziran 2024 19:26
Riomi Garantili Ürün İçin Ekstra Para İstiyor!
Riomi Garantili Ürün İçin Ekstra Para İstiyor!