20 Temmuz 2023 17:37

Henüz bir buçuk yaşında ve 15.000 kilometredeki Renault Zoe aracımı güneşlik aydınlatmalarında sürekli yanıp sönme, gösterge panelinde airbag ikazı, paspaslarda aşırı yıpranma-dökülme şikayetleriyle garanti kapsamında Erdeğer Renault servisine götürdüm. Tarafıma yapılan dönüşte airbag ile ilgili bir sorun tespit edilmediği ve hatanın silindiği, paspaslardaki yıpranmanın garanti kapsamında olmadığı, güneşlik aydınlatmaları için de Fransa'dan parça sipariş edildiği, 1-1.5 ay sonra ancak servise ulaşacağı iletildi. Aracımı servisten teslim aldım ve eve geldiğimde park etmek için vitesi geri konumuna getirdiğimde geri görüş kamerasının çalışmadığını gördüm. Yani servisten yeni çıkan aracıma yeni bir sorun daha eklenmiş oldu. Henüz 1.5 yaşındaki aracımda bu saçma sorunlarla karşılaştım. Renault'un bir paspas takımının bile arkasında duramazken sattığı aracın arkasında durmasını beklemek çok mantıklı olmasa gerek.

profile profile
21 Temmuz 2023 08:43 (Şikayetten 15 saat sonra)
02 Ağustos 2023 13:26

Marka tarafımdan tarafıma mail ya da telefon yoluyla bir dönüş yapılmadı.

08 Ağustos 2023 16:43

Tarafıma mail ya da telefon yoluyla hâlâ bir dönüş yapılmadı.

Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Rahmi
09 Şubat 2024 20:50

Renault Zoe Trim Sesi Hatalı Arka Kamera Ve Park Sensörü Düşen Parça

13 Eylül 2023 14:08
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Renault Zoe'de Bitmek Bilmeyen Arıza Kabusu

17 Şubat 2025 04:26

Renault Zoe Renault Problemleri

05 Şubat 2024 08:41
Renault Zoe Renault Problemleri
Fehmi sonuçtan çok memnun

Fehmi
26 Ağustos 2024 22:31
"Yanlış anlaşılmadan dolayı oluşan bir problemdi Renault erdeğer ilgilendi gerekli hassasiyeti gösterdi çok teşekkür ederim"
Renault Servisi Sağlam Teslim Ettiğim Araç Farı