Kerım sonuçtan memnun

Renault Star Stop Tekrar Aracı Çalıştırmıyor

12 Mart 2024 22:35
Kerım'ın Teşekkür Mesajı
“Bu arıza ile ilgili oflazlar Renault servisine ve renaulttun kendisine süreci takip ettikleri için teşekkür ederim arıza aküden olduğu servis tarafından teşhis edildi Fakat diğer bir arıza motor kulak takozu arızası için servis destek için elinden geleni yaptı ama Renault bu konuda pasif kaldı”

Clio 5 otomatik aracımda ışıklarda durunca start-stop sistemi devreye giriyor; ancak bazen tekrar çalışmıyor. Araç 'P' konumuna alınıp kontak yeniden çalıştırılmak zorunda kalınıyor. Kimi 'beyin' diyor, kimi 'akü' diyor; fakat arızanın sebebini bilen yok. Aracım servis bakımlı ve garantisi yeni bitti. Aracımdan soğudum, keşke almasaydım.

13 Mart 2024 08:53 (Şikayetten 10 saat sonra)
29 Mart 2024 23:19

Melike
Melike

Merhabalar, aynı sorun bende de mevcut akümü ölçtürdüm 14 çıktı akü iyi dediler, sizin akü değişince kesin çözüm oldum?

Renault Clio 5 Start Stop Sorunu

Fatih