Enes sonuçtan hiç memnun değil

Renault Reno Clio Beyni Arızası

21 Eylül 2024 14:11

2020 model sıfır Renault Clio araba aldım. Aldıktan iki ay sonra arıza verdi. Yetkili servise götürdük, arabanın beyninde sorun olduğunu söylediler. Bir ay sonra yurt dışından parçası geldi ve değişiklik yapıldı. İki yıl sonra fren sisteminde arıza oluştu, yine beyninde sorun olduğunu dediler. Sonra arıza giderildi. Yine, bir yıl sonra fren sisteminde, park kamerasında ve radyoda sorun oluştu. Bir ustaya götürdük, hidrolik yağının eksik olduğunu söyledi. Yağ takviyesi yapıldı. Kısa süre sonra tekrar arıza verdi. Sorun hala devam ediyor. Çözülemedi ve daha farklı sorunlar oluşmaya başladı.

23 Eylül 2024 08:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Tekrarlayan Motor Kulağı Sorunu Ve Garanti Kapsamında Çözüm Eksikliği

Yusuf
30 Eylül 2025 13:58
renault-clioda-tekrarlayan-motor-kulagi-sorunu-ve-garanti-kapsaminda-cozum-eksikligi-1.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Renault Clio'da Yağ Kaçırma Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Merve
22 Kasım 2024 22:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 2020 Model Mağduriyeti

Anıl sonuçtan çok memnun

Renault Clio'da Kronik Devirdaim Pompası Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti

Anıl
05 Haziran 2025 13:13
"Renault genel müdürlüğünden y**** bey çok yardımcı oldu aracın eksikleri bakımları ve arızası güzel bir şekilde yapıldı gerek yasin beyin ilgi alakası gerek Kütahya baştaş bayinin ilgisi çok güzeldi gayet memnun kaldım ve markaların arkasında sapasağlam duruyorlar. Tekrardan Y**** beyin ilgi alakası için çok teşekkür ederim Renault candır"
Renault Clio'da Kronik Devirdaim Pompası Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti