Barış sonuçtan çok memnun

Renault Para İadesi Yapılmıyor

Renault Para İadesi Yapılmıyor
Barış
07 Temmuz 2024 01:39

Erzurum Renault Doğumak Erzurum'dan aracım için 4 adet orijinal Mais Renault marka enjektör sipariş verdim. 02.07.2024 tarihinde siparişimin 06.07.2024'te alabileceğimi söylediler ve bu şekilde sipariş vermeyi kabul ettim. 05.07.2024 günü beni yedek parçadan Renault bir personel arayarak, sipariş ettiğiniz ürünün boşa düştüğünü, fabrikaya mail attıklarını ve cevap geldiğinde direkt iletişime geçileceğini söyledi ama geçilmedi. Kendim arayarak durumu sorduğumda, 2 hafta sonra Türkiye'ye geleceği ve Erzurum iline siparişin ne zaman geleceğinin belli olmadığı tarafıma iletildi. Ben de zamanım olmadığı için sipariş ödemesinin geri yapılmasını istediğimde, bana 1 adet hariç 3 adet iade edileceği cevabını verdiler. Benzinli bir aracın 4 enjektör memesi olduğunu, 1 enjektörle ne yapabileceğimi sorduğumda, iade edemiyoruz gelen 1 ürünü olarak cevap verilmiştir. Böyle saçma bir durumu yaşadığıma inanamıyorum. Yetkili servise şikayet ettim, iletişime geçileceği söylendi, hala bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ve yedek parçadaki arkadaşa şikayet için sipariş numaramı istediğimde, böyle bir yetkisinin olmadığı cevabını alıyorum. Yazık!

08 Temmuz 2024 08:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
27 Nisan 2024 22:45

Rüstem
02 Ağustos 2024 21:28
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Full Hibrit

Tuğrul