Osman sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Vites Geçişinde Ses Gelmesi

Osman
28 Kasım 2023 09:26

6 Haziran 2023 tarihinde almış olduğum Renault Megane 1.3 TCE markalı araba daha 1500 km'deyken aracım 3. vitesten 4'e geçerken ses çıkarmaya başladı. Öncelikle yetkili Renault servisine götürdüm; ses kaydı aldılar ve yetkili birimlere aktardılar fakat durumu normal olarak değerlendirdiler. Ardından Renault Mais'e götürdüm, orada da test yapmalarına rağmen bir çözüm bulamadılar. Şu an aracım 5500 km'de ve 1. vitesten 2. vitese geçerken de ses yapmaya başladı. Bu durum kabul edilemez. Acil bir çözüm istiyorum, aksi takdirde aracın değiştirilmesini talep ediyorum. Bu araçlar kaç testten geçiyor? Müşteriye teslim edilmeden önce bu sorunların düzeltilmemesi inanılmaz. Eminim bu şikayeti olan tek müşteri ben değilimdir. İlgili birimlerin bu konuya ilgi göstermelerini rica ediyorum.

28 Kasım 2023 15:13 (Şikayetten 5 saat sonra)

Emin
Emin

Renault'nun modelleri güzel ancak EDC adı verilen çift kavramalı yarı otomatik şanzıman çok problemli sanırım. Tam otomatik şanzıman koysalar çok güzel olur

Hanefi
Hanefi

Şikayetlerden okuduğuma göre sorunlu olan manuel vites. Çünkü 1 2 3 4. Vites diye yazmışlar

Renault Megane 1,3 Tce 2022 Model Araç Otomatik Vites Sorunu

Burhan
25 Şubat 2024 12:49
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane'da Kronik Ses Problemi Ve Servis İlgisizliği

18 Ekim 2025 13:02