Renault Megane Fren Pedalında Tık Sesi

22 Haziran 2024 01:349.939

2022 model 1.3 tce Megane Joy comfort aracım var. Frene bastığımda arada sırada tık diye bir ses geliyor tam duracağı zaman. Özellikle kısa manevralarda. Kahramanmaraş Renault Giray Otomotiv'e götürdüğümde balataların bitmeye yakın olduğunu ve bu yüzden ses geldiğini söylediler. Aracı bıraktım ve 3 saat sonra geri aldığımda daha servisten çıkmadan geri geri giderken bu ses yine geldi ve servis kabul elemanı aracın başına gelip sesi inceledi. Daha sonra ustaya seslenerek bu sesin normal olmadığını ve gelip bakması gerektiğini söyledi. Usta gelip baktı aracın içinde bir müddet ikisi birden konuşup bana sesin normal olduğunu söylediler. Ama bu ses yine arada sırada geliyor ve özellikle araç yeni yıkandığı zamanlarda geliyor. Sorunum çözülmediği gibi aynı zamanda boş yere balataları değiştirmiş oldum. Bu videoyu servis elemanları da izlediler. Ama sorun aynı. Hiç memnun değilim.

24 Haziran 2024 08:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Ferhat
5 Temmuz 2024 17:25

Tam olarak ne zaman dönüş yapmayı düşünüyorsunuz? Frenle ilgili sorun büyüyüp olumsuz sonuçlar yaşanınca mı?

Yorumlar(11)

1 Kasım 2025 11:45

Merhaba bende de vardı arabada aynı tık geliyor frene basınca

28 Temmuz 2025 20:29

Sorunu bulabilen varmı

5 Nisan 2025 23:23

Sorunu bulabilen var mı acaba? Çok basit bir çözümü olduğunu düşünüyorum. Bulan varsa yazabilirse memnun olurum

4 Ocak 2025 14:37

Merhaba, benim 500 km deki aracımda da aynı aldığımdan beri, bende geçer dedim ama anlaşılan bu kronik bir şey, servislerin başından savması çok normal oldu artık ülkede

1 Ocak 2025 02:34

Ferhat bey Mehmet bey iyi günler sorunu bulabilen var mı

25 Haziran 2024 01:16

Hocam dönüş sağladılar mi? Ben de bu sorunla uğraşıyorum

Renault Megane 4 Servis

19 Eylül 2024 21:2619.642

Renault Megane 4 1.3 tce aracımı bir yıl önce bayiden sıfır aldım. Aldıktan 3 ay kadar sonra frenden gıcır gıcır sesler ...

Renault Megane 4 Servis

Renault Servisinde İhmal Ve Garanti Mağduriyeti

26 Şubat 2025 15:1811.720

"Renault müşteri hizmetlerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim, en başından sonuna kadar takipçisi oldular aracımın değişmesi gereken parçaları değişti ve arızam giderildi. Teşekkürler Renault"

5 Yorum

Renault Megane Vites Geçişinde Ses Gelmesi

28 Kasım 2023 09:2610.339

6 Haziran 2023 tarihinde almış olduğum Renault Megane 1.3 TCE markalı araba daha 1500 km'deyken aracım 3. vitesten 4'e g...

1 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Renault Clio Şikayeti!

Renault ClioŞikayeti!

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta
Renault Megane 4 Multimedya Arızası