Renault Megane 4 Touch Fazla Yakıt Yakması.

15 Şubat 2024 22:00

Merhaba. Aracım 2017 model Megane 4 Toch 1.5 dCi EDC 1. Sıkıntım ise; aracı aldığımdan beri, özellikle rampa aşağı, kasis sonrası vites geçişlerinde kararsızlık ve gaz verildiğinde vitesin boşta gibi davranıp devir saatinin yükselmesi, aracın yüksek ses çıkarması ve çok düşük hızlarda frene basıp dur-kalk yaptığım zamanlarda araçta titreme olması. 2. Ortalama yakıt göstergesi seyir halindeyken. -------km Olarak sıfırlanıyor yakıt fazla yakıyor araç biraz da çekişten düşüyor. 3. Klimayı sıcak olarak açtığımda eksoz kokusu nu içeriye veriyor. Bilgisi önerisi olan var mı.

Yanıtla

16 Şubat 2024 08:43 (Şikayetten 10 saat sonra)

Yorumlar (7)

Halil
Halil

Aynı sorunu şu an yaşıyorum takıntılı insanım üstüne düşüyorum 10 tamirci gezdim her şeyi yaptım senteye bakacağım bir de bir depoya 350 km gidiyor şaka gibi çözüm bulan varsa da paylaşabilir mi

Ersin

Aynı şekilde devam ediyor Sizde yakıt tüketimi çok fazla Benim tüketim arada düzeliyor bir tamirci yakıtı Opet. Petrol Ofisi ve totalden al diye bede o şekilde totelden alıyorum km arttı.

Özer
Özer

Abi merhaba çözüm bulabildiniz mi acaba

Bulamadım

Eyüp

Hocam bende de aynı sorun var. Çözebildiniz mi? Numaranızı paylaşabilir misiniz

Eyüp

Ben yazılım dahil bütün her şeyi yaptım ancak düzelme olmadı bu arabalarda kronik bir sorunmul

Ersin

Arkadaş çözemedim Araştırma ya devam ediyorum. Bir netice alırsam bilgilendirim.

Yakup
15 Şubat 2024 09:53