Levent sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 EDC'nin Şanzıman Sıkıntıları Ve Servis Deneyimi

23 Şubat 2024 14:43

Megane 4 EDC Joy Comfort model aracımın şanzımanı gürültülü bir şekilde çalışıyor; yani oldukça rahatsız edici sesler çıkarıyor ve vites geçişlerinde anormal sesler meydana geliyor. Durumu test etmek için servise bıraktım ve bana yine 0 km bir Megane 4 verdiler. Ancak ikame olarak kullanmaya başladığım araç 50 km'de şanzıman arızası verdi. Renault yetkili personeli bu durumu şanssızlık olarak değerlendirdi. Daha sonra benim aracımla yapılan test sürüşünde 'araç bu, sesler normal' yorumu yapıldı ve sadece küçük bir kavrama sesi olduğu belirtildi. Bu duruma karşı ne yapacağımızı şaşırdık. Bu benim 9. Renault marka aracım. Ancak anlaşılan o ki Renault kalitesinden ödün vermiş. 'Nasılsa satılıyor' mantığına bürünmüşler, ancak bu son damla oldu! Bir daha asla Renault kullanmayı düşünmüyorum. Arkadaşlar, Megane 4 EDC'nin sorunlu olduğunu ve bu aracı alarak başınızı ağrıtmamanız gerektiğini bilmenizi isterim. Sevgiler.

23 Şubat 2024 15:12 (Şikayetten 28 dakika sonra)
23 Şubat 2024 16:48

Aradılar ancak sorun yok demek için aradılar. Ben de sordum; verdiğiniz 0 km yedek araçta da şanzıman sorunu oldu bir yanıtınız olacak mı? Yanıt : Patinaj

Alpay sonuçtan hiç memnun değil

Alpay
24 Şubat 2024 10:13
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
19 Şubat 2024 19:12
Renault Megane Aldım 0 Kilometre Pişman Oldum
Ruçhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Kronik Otomatik Şanzıman Uğultu Sesi Sorunu

Ruçhan
18 Aralık 2023 13:32
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Vites Geçişinde Ses Gelmesi

Osman
28 Kasım 2023 09:26
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
15 Mayıs 2025 10:28