Renault Koleos Aracın Arızası

Ra Aydın
14 Eylül 2023 10:40

2017 model Renault koleos aracımın bitmek bilmeyen rutin egzoz emisyon hatası ve oksijen sondası değişimi ile çözülen hatası, her yıl tekrar ediyor ve çözülemiyor maalesef altıncı yılında ve 5. Kez tekrarladı arızayı. Renault bunun bir sorun olduğunu kabul etmiyor ve olabilir diyor. Zaten arabadan topu topu elli yüz adet yapılmış onu da yapamamışlar. Çünkü başka problemleri de var. Hiçbir aracımda uğraşmadığım arızalarla koleos da uğraşıyorum. Üst segment olarak satılan bir araçta bu kadar sıkıntı olmamalı

profile profile
15 Eylül 2023 08:32 (Şikayetten 21 saat sonra)

Cihan

2018 model 1.6 koleos kullanıcısıyım. 2020 yılından beri bende de aynı hatayı vermekte her sene. Ve arka oksijen sondası her sene değişmekte. İlk sene garantiden değişti sonraki seneler hep ücretli değiştirildi. Parçada iyileştirme yapmıyorlar. Şehir içi kullanım yapıldığı için arka oksijen sondasının tıkandığı söylenip ücretli değişim yapıyorlar. Sonuçta araçlar şehir içi ve şehir dışı kullanımına göre sınıflandırılmıyorlar. Ücretli parça değişimine karşıyım sonuçta parçada iyileştirme çalışması yapılmadığı aşikar. Araçtan her anlamda memnunum çok kullanışlı ve üst düzey bir araç diyebilirim ama bu arka oksijen sondasına bir çözüm bulunması gerektiğini ya da ücretsiz değişim yaparak mağduriyetimizi gidermelerini tavsiye ederim.

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Renault Koleos Oksijen Sensöründe Sorun

Cengiz
13 Temmuz 2023 19:42
Cihan sonuçtan çok memnun

Koleos Oksijen Sondası Arızası Ve Yüksek Değişim Ücreti Karşısında Müşteri Desteği Alamadım

09 Temmuz 2025 22:24
"Problemimizle hızlı bir şekilde Renault danışmanı yasin bey ilgilendi. Sorunlu arka oksijen sensörümüzün değişiminde Renault olarak yüzde 80 oranında destek oldular, tamir sırasında diğer oksijen sensörümüzde arıza verdi, Renault olarak diğer parçanın değişiminde ücret olarak bu kez yüzde 100 destek oldular. Renault garantimiz bitmiş olmasına rağmen yaşadığımız sıkıntıda çözüm odaklı olarak yanımızda oldu. Özellikle Garantimiz bitti diyerek ilgisiz davranmaması Satış sonrası hizmette ne kadar iyi olduğunun göstergesi olduğunu düşünüyorum. Aracımızı seviyorduk firma olarak da bu denli bir destek görmekten mutlu olduğumu söyleyebilirim. Sürecin başlangıç aşamasında, biz Renault olarak size destek olacağızdır merak etmeyin diyerek güven veren bir diyalog ve sürecin tamamen dediği gibi ilerlemesi, Yasin beyinde konuya ilgili, bilinçli ve hızlı çözüm üretmeside takdire şayan, çok teşekkür ederim kendisine."

Renault Master Emisyon Hatası

Halit