Renault Koleos Alırken CarPlay Kullanmayı Unutun...

Şahin
07 Haziran 2023 19:04

2022 model koleos marka aracım bulunmaktadır.
Aracımdaki sorunlar şu şekildedir.
1) Car Play’a bağlandığım zaman karşı taraftaki kişi benim ile görüşme yaparken kendi konuştuğu ses kendisine gitmek ve hiçbir dediğini anlamadığını söylemektedir.
2) Bluetooth ile görüşme yaptığımda aynı sorun daha az da olsa yaşanmakla birlikte oldukça sağlıksız ve kötü bir konuşma yapılmaktadır.
Bu sorunların çözümü için servise aracı bıraktığım bana önce sorun olmadığı yönünde öğle saatlerinde çağrıldım ve çalışanlardan biri bana dalga geçer gibi sizin şebeken bozuktur, ondan olabilir dedi. Servis yetkilisi ile görüşüp araçtaki sorunu ona anlattım ama daha detaylı inceleyeceklerini söylediler.
Beni akşam çağırdılar ve gittiğimde, dediğim tespitlerin doğru olduğunu, Renault ile yazışacaklarını, bunun başka araçlarda olmadığını, ancak buna bir kusur deyip diyemeyeceklerini bilmediğini, bu nedenle gelen cevaba göre hareket edeceklerini söylediler.
Servis formuna bu tespitleri yazmasını söylediğimde de yazamayacağını ve aracımı almam gerektiğini, gelen cevap olumlu olursa bir şey yapabileceğini, yoksa bir şey yapamayacağını söyledi.
Açıkça araçtaki ayıbın farkında ve tespiti yapılmış iken, dünya çapında bir dev olan Renault gibi bir firmanın etik duruşunun, bugün bana gösterilen tavır olmadığına eminim. Bugüne kadar ailemizle ve tanıdıklarımız birlikte onlarca Renault marka araç sahibi olduk. Renault’un satılan en iyi araçlarından biri olan ve araca 1.500.000 civarında bir araca para verip de telefon görüşmesini yapamamak herhalde şirketin de kabul edebileceği bir husus değildir.
Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.
Saygılarımla.

08 Haziran 2023 08:27 (Şikayetten 13 saat sonra)

Ogün sonuçtan çok memnun

Renault Clio 4 Ön Kelebek Cam

Ogün
10 Kasım 2023 11:30
"Hızlı şekilde dönüş yapılması ve 2 gün içinde hatanın düzeltilmesi için adım atılması bizi sevindirdi. Şimdi aracın tamir edilip var olan problemin giderilmesini umuyoruz. Renault ve temsilcilerine şimdiden teşekkür ederiz."

Renault Clio Radyo Sorunu

Aydın
07 Ocak 2024 13:20

Mahir
15 Haziran 2023 16:55
Renault Clio Cam Fitili Deformasyonu

06 Ekim 2023 10:06
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

2021 Renault Megane 4 1.3 Tce Benzin Vites Geçişinde Ses Yapıyor

İsmail