Renault Gaziemir Yetkili Servis

23 Mart 2024 18:37

İzmir Gaziemir'deki Ermat'tan ikinci el bir araç satın aldık. Satın aldıktan yirmi dakika sonra yola çıktığımızda, aracın frenlerine bastığımızda ses ve titreme meydana geldi. Ermat'ta aracı satan yetkiliye telefonla durumu anlattım ve bana bir gün sonra aracı getirmemi, kontrol edeceklerini söyledi. Ertesi gün aracı götürdük ancak akşama kadar aracı teslim edemediler. Üstelik bir gün sonra gelip alabileceğimizi ve onaracaklarını belirttiler. Bir gün sonra gittiğimde de aracın arızası giderilmemişti. Aracı tamir etmeden geri verdiler. 'Sizi arayacağız' diyerek arızalı araçla servisten ayrıldım. Bana verdikleri tek tavsiye, araçla hızlı gitmemem yönündeydi. Renault'nun Ermat gibi derme çatma sanayi ve çakma usta mantığıyla işlem yapması markaya yakışmıyor. Yolda gidip gelme, yakıt parası ve ticari taksi ücretleri de cabası oldu. Renault Yönetim Kurulu Başkanı A** Ö****** miydi, emin değilim ancak bu durum hiç yakışmadı.

23 Mart 2024 19:16

23 Mart 2024 18:55

21 Mart 2024 tarihin de İzmir Gaziemir Ermat dan Renault Symbol araç aldım. Araç alım satım işlemleri bittikten sonra araçla yola çıktığımda aracın frenlerinde ve direksiyonda titreme ve ses geliyordu. Aracı satan temsilci ile telefonda görüştüğümde yarın getirin Bir bakalım dedi. 22 Mart 2024'te aracı Gaziemir Ermat yetkili servisine teslim ettim. Aracı servise kabul ettikten sonra akşama kadar bekledim Akşam olduğunda aracın tamiri sorununun giderilmediğini. Parça gelmediğini parçaların bir gün sonra geleceğini söyleyip Aracın serviste kalacağı ilettiler aracı serviste bırakıp ayrıldım bir gün donra 23 Mart tarihinde aracın durumunu sormak için aradığımda aracın çıkmak üzere olduğunu aracı almak için servise davet ettiler servise gittiğimde aracın parçalarının yanlış geldiğini istersem aracı alabileceğim yolda dikkatli olmamı ve parçaların geldiği gün tekrar araçla birlikte gelmemi istediler. Şimdi bu kadar geliş gidiş zaman kaybım ve aldığım aracın almadan servisten çıkması üstelik arızalı araçla servisten çıkmamı sağlayan Ermat Renault Gaziemir yetkili satıcı ve servisi ne kadar güvenilir Renault yönetim kurulu acaba Renault gurubunun bu şekilde çalışmasını uygun buluyormu?

25 Mart 2024 08:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Rahmi
09 Şubat 2024 20:50
Can sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster İle Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

Can
09 Aralık 2024 23:56
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
24 Ocak 2024 12:01
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Sürekli Amortisör Sorunu

Mahmut
09 Aralık 2024 00:35
Nadire sonuçtan çok memnun

Nadire
31 Ekim 2024 15:29
"Hızlı aksiyon alındığı için servis müdürümüz Aytaç Bey'e teşekkür ederiz"